Huis nr. 4 te koop in Ostuni droomvilla met zwembad

Vraagprijs is gezakt van € 785.000,00 naar € 750.000,00 en er zijn: 3 grote slaapkamers en 3 badkamers, een indoor spa, een kelder. een grote verzorgde tuin met prachtige buitenzwembad en 2 sfeervolle gazebi.

De makelaar: Welkom in de residentie van je dromen, een volledig gerenoveerde trullo ondergedompeld in de betoverende omgeving van Ostuni, de “Witte Stad”. Dit buitengewone pand biedt ongeëvenaarde elegantie, met luxe details en moderne gemakken, ideaal voor wie op zoek is naar een buitengewone woonervaring.

Belangrijkste kenmerken: Locatie: Ostuni, de parel van Puglia. Structuur: Volledig gerenoveerde Trullo. Slaapkamers: 3 grote slaapkamers. Badkamers: 3 verfijnde en moderne badkamers. Indoor Spa: Geniet van momenten van pure ontspanning in de indoor spa, compleet met een groot bubbelbad. Kelder: Een goed gevulde kelder voor wijnliefhebbers. Portico: een grote veranda voor buitenavonden en sociale momenten. Tuin: Een grote, verzorgde tuin met een prachtig buitenzwembad en twee sfeervolle Gazebi. Stijl: Luxe meubels en afwerkingen voor een gastvrije en verfijnde sfeer.

Jenny: wat kan ik hier nog aan toevoegen. Het is prachtig en sprookjesachtig en biedt optimale opbrengsten bij verhuur aan toeristen

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook wat ik geschreven heb over het kopen van een huis in Puglia en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven