Huis nr. 23 te koop in Puglia loft in Martina Franca

Jenny:

te koop in Puglia loft in Martina Franca. Vraagprijs 50 mille en ziet er fantastisch uit.  Voor wie hier een pied a terre wil hebben, maar zeker ook voor wie een betere bestemming voor zijn spaargeld wil dan de bank met nauwelijks rente. Voor de fiscale behandeling van inkomsten uit verhuur van een vakantiewoning kijk hier of vraag dit document bij mij aan.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

Te koop loft op uitstekende extreme locatie in het historische centrum, gebruikt voor vakantieverhuur met een uitstekend inkomen, momenteel al actief, het huis is uitgerust met airconditioning inductie kitchenette compleet met alle meubels, waaronder tv en koelkast en linnengoed, voor degenen die willen investeren in deze zeer winstgevende sector.

 

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven