Huis nr. 18 te koop in Puglia Villa met prachtige vergezichten

 

Jenny:

Vraagprijs € 285.000,00 Fasano. Ziet er echt heel goed uit. €285,000 3 slaapkamers en 1 badkamer. 101 M2, 2,700 M2 terrein met olijven en vruchtenbomen. Moderne lichte keuken met directe toegang tot de veranda, prachtige vergezichten, 20 min. van Saveletri en Bari en Brindisi Airport beide ongeveer 50 min. Zwembad 60 M2, garage/berging. Garage kan niet worden omgebouwd naar slaapkamer, aangezien de plafondhoogte 1.70 m. is en de minimumhoogte voor een slaapkamer is 2.70 m.  en voor woonruimtes is de minimumhoogte tegenwoordig 3.00 m.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

In de Valle D’Itria vindt je deze instapklare villa met 3 slaapkamers. Het is volledig ingericht en in een aantrekkelijke vallei, dicht bij alle voorzieningen, luchthavens en de Adriatische Zee. De woonwijk is rustig en biedt uitzicht op de heuvels van Selva di Fasano en over de vallei. In de buurt van het  Canale di Pirro, die prachtig is met al zijn wijngaarden en boomgaarden en zich uitstrekt over 13 km. Zo is de locatie uitstekend, en tien restaurants zijn binnen een paar minuten aan te  rijden! Er is een ingang met een poort en een trap leidt naar de 23 m² grote veranda, een deur naar de woonkamer en een aparte keukendeur. De accommodatie bestaat uit een grote woonkamer van 25 m², 3 grote slaapkamers (respectievelijk 20,16 en 14 m²), een moderne familiebadkamer en een lichte moderne keuken van 15 m² met twee ramen met een prachtig uitzicht. De vloeren zijn van steenmozaïek, een rood/bruine kleur in alle kamers behalve de keuken, die een lichtere kleur heeft. Er is een garage plus berging van ongeveer 30 m² met een plafondhoogte is 1,70 m., dus ombouwen naar residentieel gebruik is geen optie. Aan de achterzijde van de villa is het zwembad. Het zwembad is prachtig: 12 m x 5 m, dat is naar huidige maatstaven erg groot, nu krijg je meestal maar een vergunning voor 40M2. Een groot zonneterras aan weerszijden en een pergola. De volgroeide tuin is 2.700 m² met verschillende fruitbomen op het bovenste terras en decoratieve olijfbomen. Technisch: Netstroom, Gasfornuis, Wasmachine en vaatwasser, Open haard in de keuken. Drie waterreservoirs, voor  regenwater en drinkwater dat per vrachtwagen geleverd moet worden (heel gebruikelijk hier). Septic tank. Deze makelaar biedt ook verhuur- en onderhoudsservice aan.

 

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven