Huis nr. 22 te koop in Puglia een schitterende villa in Oria

Jenny:

Te koop in Puglia een schitterende villa in Oria met 2 ruime slaapkamers elk met eigen badkamer.  De vraagprijs is € 245.000,00. Zwembad van 3 x 5 M2 open haard, studio,  het huis meet  87 M2 en het terrein 4.050 M2. Ziet er echt uit als een droomhuis en wie weet wordt het jullie droomhuis wel! Mooie lavendelkleurige luiken met  lamellen.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

Welkom in deze prachtige villa met 2 slaapkamers, gelegen aan de rustige oostkant van het platteland van Oria. Dit opmerkelijke pand combineert naadloos originele kenmerken met moderne renovaties en biedt een heerlijke woonervaring. Stap binnen in deze zorgvuldig gerenoveerde villa en ontdek de betoverende charme. De villa beschikt over gewelfde plafonds en een gezellige open haard, die een warme en uitnodigende sfeer bieden.  De open keuken met eethoek is perfect voor het ontvangen van gasten en het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen. De villa bestaat uit 2 ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer, wat zorgt voor comfort en privacy voor bewoners en gasten. Bovendien kan een kleine studio worden aangepast aan je individuele behoeften en voorkeuren. Als je naar buiten gaat, vind je een mooi overdekt terras met uitzicht op een verfrissend zwembad van 3 x 5 meter. Deze idyllische omgeving is ideaal om te ontspannen en te genieten van de zwoele zomeravonden. Er is ook een barbecueplek beschikbaar, die de perfecte plek biedt om buiten te eten en te entertainen. Praktische bruikbaarheid ontmoet gemak met de toevoeging van een aparte wasruimte en meerdere opslagruimten. De villa is klaar voor onmiddellijke bewoning, zodat je je   kunt settelen en meteen kunt genieten van uw nieuwe huis. In termen van nutsvoorzieningen profiteert het pand van een artesische put die betrouwbaar water levert. Airconditioning houdt het interieur koel tijdens de warmere maanden, terwijl een open haard met een houtkachel zorgt voor behaaglijke warmte in de koudere seizoenen. Er is zelfs een ondergrondse LPG-gastank in de tuin, momenteel gebruikt voor warm water, maar deze kan ook worden gebruikt voor het installeren van radiatoren. Het ruime dakterras biedt voldoende ruimte voor zonnepanelen, waardoor een milieuvriendelijk energieverbruik wordt bevorderd. Riolering wordt efficiënt beheerd via een septic tanksysteem. Gelegen op een royaal perceel van 4.050 M2, is het pand volledig omheind, waardoor privacy en veiligheid worden gewaarborgd. Prachtige sierplanten versterken de visuele aantrekkingskracht van het terrein en creëren een schilderachtige omgeving. Deze opmerkelijke villa biedt een harmonieuze mix van originele charme en hedendaags comfort. Mis de kans niet om dit uitzonderlijke pand te bezitten, waar je kunt genieten van de rust van het platteland van Oria, compleet met een privézwembad, een betoverende tuin en alle voorzieningen die je nodig hebt voor een zalige levensstijl.

 

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven