Zien en doen

Vanuit Villa Lavanda zijn er veel uitstapjes mogelijk

 

 

Je ziet de mogelijkheden hierboven voorbij komen. Als je op de plaatjes klikt krijg je meer informatie.

Wat doen de gasten vanuit Villa Lavanda? Dat is heel verschillend, maar één ding is zeker: er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, dat iedereen wat naar zijn zin vindt. Er zijn gasten die alleen maar aan het strand willen liggen iedere dag en dan ‘s-avonds lekker uit eten, maar meestal wisselt men de diverse mogelijkheden af en maakt een leuke mix van relax en cultuur.

Klik hier voor alle leuke plaatsen om te bezoeken. 

 

De Pugliese keuken

 

 

Een heel eerlijke keuken en er zijn ook plaatselijke wijnen. Alleen al in Noci meer dan 51 restaurantjes en pizzerie. Op je kamer vind je ze in de Infomap, maar er ligt ook een apart mapje met alle aanbevolen restaurantje. Het leukste onderdeel van de Pugliese maaltijd zijn de gemengde antipasti. Dat zijn allemaal kleine gerechten die overal weer anders zijn en als ze heel uitgebreid zijn is het soms zelfs genoeg om daarna nog een toetje en een koffie te nemen voor een volledige maaltijd.

 

Mogelijkheden op korte afstand:

In 2023 weer geopend: het Agriturismo restaurant op 150 meter waar mijn dochter Dita de scepter zwaait.  Ze zijn niet alle dagen open, maar zeker in het weekend en in de zomer vaker. Je kunt lopend uit eten en iedereen kan een glaasje drinken.

Op 1,5 km. rijden Masseria Vecchia Mastro Marco, waar je op  zaterdagavond en de zondagse lunch kunt eten.  Ze hebben vaak een vast menu met keuzemogelijkheden per onderdeel.

 

De Pugliese Natuur:

 

 

Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, we hebben wat routes.  Er zijn ook diverse mogelijkheden voor birdwatching, bijv.  in Torre Guaceto en bijv. in de zoutpannen van Margherita di Savoia. Ook zijn er diverse  tours per E-bike te boeken.

En natuurlijk niet te vergeten de mogelijkheid van Dolfijnen spotten met natuuronderzoekers. Een geweldige excursie die wel vroegtijdig geboekt moet worden vanwege de grote belangstelling om dit mee te maken. uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat dit een geweldige ervaring is en een absolute aanrader!

 

Klik hier voor alle leuke excursies. 

 

 

 

Reserven bij B&B Villa Lavanda

Terug naar boven