Zien en doen

Vanuit Villa Lavanda zijn er veel uitstapjes mogelijk

 

 

Je ziet de mogelijkheden hierboven voorbij komen. Als je op de plaatjes klikt krijg je meer informatie.

Wat doen de gasten vanuit Villa Lavanda? Dat is heel verschillend, maar één ding is zeker: er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, dat iedereen wat naar zijn zin vindt. Er zijn gasten die alleen maar aan het strand willen liggen iedere dag en dan ‘s-avonds lekker uit eten, maar meestal wisselt men de diverse mogelijkheden af en maakt een leuke mix van relax en cultuur.

Klik hier voor alle leuke plaatsen om te bezoeken. 

 

De Pugliese keuken

 

 

Een heel eerlijke keuken en er zijn ook plaatselijke wijnen. Alleen al in Noci meer dan 51 restaurantjes en pizzerie. Op je kamer vind je ze in de Infomap, maar er ligt ook een apart mapje met alle aanbevolen restaurantje. Het leukste onderdeel van de Pugliese maaltijd zijn de gemengde antipasti. Dat zijn allemaal kleine gerechten die overal weer anders zijn en als ze heel uitgebreid zijn is het soms zelfs genoeg om daarna nog een toetje en een koffie te nemen voor een volledige maaltijd.

 

Mogelijkheden op korte afstand:

Het is nu ook mogelijk om bij Villa Lavanda een diner te bestellen met plaatselijke gerechten. Dit bestaat uit antipasti, primo en secondo + nagerecht of fruit en koffie, water en een fles wijn per 2 personen. Het diner wordt ‘s zomers opgediend op de overdekte veranda of naar wens binnen in de soggiorno en in het voor- en najaar wordt het opgediend binnen in de soggiorno en kost per persoon 35 euro. Het voordeel is dat je ’s-avonds niet meer weg hoeft en een lekker glaasje wijn kunt drinken omdat je niet meer behoeft te rijden.

Het is een verrassingsdiner  met verse producten van het seizoen. Je kunt aangeven wat je niet wilt eten: vlees, vis of schaal- en schelpdieren of inktvis. Op bepaalde feestdagen is er een uitgebreider diner en zijn de kosten 50 euro per persoon. Ook erg handig om een diner te bestellen op dag van aankomst of vertrek. Je kunt op alle weekdagen, mits tijdig verzocht, een diner bestellen. Het is mogelijk om voor een speciale gelegenheid een extra feestelijk diner te bestellen. Evt. aangevuld met Spumante, bloemen en taart.

De Zondagse Pugliese lunch bij Masseria La Mandra op 100 m. lopen over de eigen privé weg.

Op 1,5 km. rijden Masseria Vecchia Mastro Marco, waar je op vrijdagavond, zaterdagmiddag- en avond en de zondagse lunch kunt eten. Alleen de zondags lunch heeft een vast menu, de andere dagen is het a la carte.

Kookworkshop: het is nu mogelijk bij ons een kookworkshop te bespreken. Kijk hier voor meer informatie.

 

De Pugliese Natuur:

 

 

Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, we hebben wat routes.  Er zijn ook diverse mogelijkheden voor birdwhatching, bijv.  in Torre Guaceto en bijv. in de zoutpannen van Margherita di Savoia. Ook zijn er diverse  tours per E-bike te boeken.

En natuurlijk niet te vergeten de mogelijkheid van Dolfijnen spotten met natuuronderzoekers. Een geweldige excursie die wel vroegtijdig geboekt moet worden vanwege de grote belangstelling om dit mee te maken. uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat dit een geweldige ervaring is en een absolute aanrader!

 

Klik hier voor alle leuke excursies. 

 

 

 

Reserven bij B&B Villa Lavanda