Je Droomhuis in Puglia

Het is nu mogelijk mijn hulp in te roepen bij het zoeken naar je droomhuis in Puglia.
Ik begeleid je tijdens het gehele proces.

 

 

Bovenstaande foto’s dienen slechts ter illustratie en deze huizen zijn niet via mij te koop. Ik ben geen makelaar, maar een property finder en derhalve aan geen enkele makelaar gebonden.

Bericht van 21 november 2021: de huizenprijzen in Nederland zijn al sinds lang totaal de pan uitgerezen, ook al is men op dit moment bezig een aantal eisen te gaan stellen in diverse gemeentes, zoals zelfbewoning van een te kopen woning.Het kon niet uitblijven met deze hoge huizenprijzen gaat men uitkijken naar alternatieven. Nu hoe een ook velen van huis uit werken en nog slechts sporadisch naar het (hoofd)kantoor hoeven te gaan, is werken in feite ook mogelijk op veel langere afstand in streken waar men een huis vinden kan tegen een normale prijs en het bovendien een stuk rustiger wonen is. Niet alleen voor zichzelf, maar in de toekomst ook voor de meekomende kinderen.

Als je op dit moment op de piek van de huizenprijzen je Nederlandse huis verkoopt is er een reële mogelijkheid om van het verschil tussen de verkoopprijs en de hypotheek, hier een heel aardige woning te kopen en niet langer een hypotheek te hebben.

Ook qua belegging is het heel interessant om in plaats van een minimale opbrengst van je spaargeld te kiezen voor een mooie woning in Puglia. Als je er zelf jaarlijks één of twee vakanties doorbrengt, blijven er nog langere periodes over waarin dit uitstekend verhuurd kan worden en je rendement op de belegging aanzienlijk hoger is dan bij andere beleggings- of spaarvormen.

Mei 2022: op deze pagina enkele huizen die nu te koop zijn. Huizen  Met Mogelijkheden! Kijk hier.

Het zoeken naar een huis is doorgaans een tijdrovende zaak en ik kan je helpen dit zoveel mogelijk te bekorten en gericht te zoeken naar het huis in Puglia dat jij graag zou kopen. Je droomhuis! Het is bovendien zo dat maar weinig makelaars hier echt goed zijn in het spreken van andere talen. Daarom is het goed iemand aan je zijde te hebben die aan geen enkele makelaar  gebonden is en daarom  uitsluitend jouw belangen gaat behartigen en ook voor je vertaalt. tot nu toe is het altijd gelukt om het droomhuis van mijn klanten te vinden!

Belangrijk is tevoren goed te inventariseren welk type huis je zoekt en waar en wat het beschikbare budget is. Gaat het om een vakantiewoning of wil je echt verhuizen naar Puglia en hier permanent komen wonen? Heel belangrijk is ook te bepalen in welke plaats of gebied je zoekt.  Heel belangrijk is ook of er trulli bij moeten zitten of niet, want ook dat is een belangrijk gegeven. Uiteraard ook van belang of je een opknapper zoekt of een huis dat al gerenoveerd is, al dan niet met zwembad of de mogelijkheid er alsnog één te maken. Daarna ga ik je een portefeuille sturen met in aanmerking komende huizen en kun je hieruit kiezen welke huizen je wilt bezichtigingen tijdens je verblijf hier.

Ik maak ook de afspraken met makelaars en eigenaren, zodat je tijd hier ten volle benut wordt.

Mijn begeleiding is volledig, van het zoeken van een huis tot en met het passeren bij de notaris. Daarna is het evt. nog mogelijk mijn hulp uit te breiden met enkele dagen voor hulp bij diverse zaken.

Voor de voorwaarden en werkwijze, verzoek ik je een berichtje te sturen via het onderstaand contactformulier.

Is jouw droom het vinden en kopen van een huis in Puglia? Het kan gaan om een complex gerestaureerde of nog te restaureren Trulli of gewoon een mooie vakantie villa. Iets kleins om op te knappen etc. Dat is niet gemakkelijk op afstand en de taal en werkwijze kunnen daarbij  een flinke handicap zijn. Met mijn hulp ga je geheid je droomhuis vinden!

 

Klik hier voor Huizen Met Mogelijkheden P1.

Klik hier voor Huizen Met Mogelijkheden P2.

Klik hier voor Huizen Met Mogelijkheden P3.

En voor het Huis van de week no. 1 hier.

Wil je hier meer over weten, stuur me dan even een berichtje via onderstaand formulier.

 

    Terug naar boven