Huis nr. 3 te koop in Puglia een prachtige stenen villa met zwembad

Jenny:

Te koop in Puglia een prachtige stenen villa met zwembad op 12 km van Ostuni met een vraagprijs van € 330.000,00 en het ziet er zeker heel goed uit. Helaas geen plattegrond. In de villa bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 1 op de tussenverdieping, vanwaar je op het dakterras komt met een schitterend uitzicht op Ostuni en Cisternino.  Het huis meet  154 M2 en terrein  maar liefst 20.000M2 . Er is nog een dependance met een extra slaapkamer.  Op het terrein olijven, amandelen, boomgaard en een grote walnotenboom.

Te moderniseren staat er bij één makelaar bij, maar wat vooral gemoderniseerd moet worden zijn de meubels, er zitten fantastische vloeren in en als daar een passend kleurenschema en strakkere meubels bij komen, wordt dit huis nog veel mooier, dan komen die vloeren nog beter tot hun rechten gaat het zeker in waarde toenemen! De meubels schijnen overigens wel inbegrepen te zijn.

De hoeveelheid land schept mogelijkheden voor een eventuele uitbreiding van het gebouw. Er is een grote open haard en gezien de dikke muren geen koeling en er  is ook geen verwarming.

Zoals zo vaak hier heb ik dit schitterende pand bij maar liefst 3 makelaars gevonden en de prijs varieerde tussen de € 330.000,00 en € 350.000,00. Met de nodige moeite uitgevonden wie de makelaar is met de opdracht van de verkoper en de juiste prijs is dus € 330.000,00. Het gekke is echter dat ze het nog wel voor € 350.000,00 op hun eigen site hebben staan. Ze daar nog maar even op gewezen.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

Casale Cavellerizza  ligt op 4 km van Cisternino, op de weg naar Ostuni-Ceglie Messapica en op 12 km van Ostuni. Deze boerderij  heeft 3 slaapkamers, waarvan één loft, een badkamer, een woon-eetkamer, een ruime keuken met antieke open haard, die leidt naar de slaapkamer op de tussenverdieping en het panoramische terras. Een bijgebouw, wordt gebruikt als een slaapkamer met badkamer. Een prachtig zwembad van 4  bij 10 meter, bevindt zich voor de voordeur. Op 2 km van het huis zijn er de cateringdiensten van de wijken Chiobbica en Pascarosa. Vanaf het dakterras, dat toegankelijk is via de zolderkamer, met uitzicht op Cisternino, Ostuni en de omliggende heuvels.  De muren van de boerderij, bijna een meter dik, zijn een jas die beschermt tegen kou en hitte, in feite is het pand zonder airconditioning. Een artesische put levert water aan het zwembad en het gebouw. De zee ligt op 20 km afstand, de luchthaven op 40 km. Het terrein is 2 ha. groot en dit mooie pand is gebouwd in 1800.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook  at ik geschreven heb over het kopen van een huis in Puglia en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven