Huis nr. 17 te koop in Puglia in Gorgofreddo bij Monopoli

 

Jenny:

te koop in Puglia in Gorgofreddo bij Monopoli, een schitterend spierwit complex van trulli. Niet zomaar een huis,  maar een eigendom waar je “U” tegen zegt.

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

Makelaar:

 

Vraagprijs € 295.000,00 In de gewilde wijk Gorgofreddo van Monopoli is te koop een complex van 3 trulli van ongeveer 130 M2 te koop aan  met lamie en met aangrenzend land van ongeveer 4500  M2, beplant met sier- en fruitbomen.  De vraagprijs is € 295.000,00. Het pand, volledig omgeven door droge stenen muren in perfecte staat, heeft drie ingangen, van waaruit u het huis en de parkeerplaats kunt bereiken.

Het huis bestaat uit een grote woonkamer met keuken, een comfortabele slaapkamer met tweepersoonsbed, twee nissen met een slaapbank, twee badkamers, een wasruimte en opslagruimten; mogelijkheid om gemakkelijk twee onafhankelijke eenheden te creëren gezien de 3 toegangen waarvan de woning is voorzien. Het huis wordt aangevuld met een steenoven, met twee waterreservoirs en met een parkeerplaats klaar om auto’s te verwelkomen in de schaduw van hoge bomen. De trulli zijn voorzien van verwarming met gietijzeren radiatoren en olieketel, PVC ramen met dubbele beglazing – vanuit thermisch en akoestisch oogpunt – vloer en elektrisch systeem in uitstekende staat Daarnaast heeft het complex verschillende waterpunten in het pand, evenals een reguliere  Fosso Imhoff.

 

 

 

Het huis is gelegen in een rustige woonwijk, op een paar honderd meter van commerciële activiteiten, zoals bars, restaurants, markten, groenteboeren en de kerk. De oplossing is ideaal, zowel als hoofdverblijf als als inkomen, gezien de niet-geïsoleerde en tegelijkertijd gereserveerde wooncontext, erg populair in het gebied.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven