Huis nr. 2 te koop in Puglia een trullo en lamia

Jenny:

Te koop in Puglia een trullo en een lamia. Met een vraagprijs van € 198,000 (was € 210.000,00) ziet het er zeker heel goed uit Er is verwarming met radiatoren en airco. Helaas geen plattegrond. Zijn die 3 slaapkamers allemaal volwaardige slaapkamers? Qua ruimte (154 M2 huis en terrein 1.505 M2) zou dat moeten kunnen. Er zijn ook 2 heel mooie badkamers en er is verwarming met een pelletkachel.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

 

De Makelaar:

Op het platteland van Ostuni in de wijk Montesasso is  te koop een complex van trulli en lamie bestaande uit een herenhuis met woonkamer-keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, dependance met open ruimte en badkamer; eigendom uitgerust met pelletverwarming, airconditioning, houtoven, wateropslagput, erf, land beplant met fruitbomen en sierplanten.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

     

    Terug naar boven