Huis nr. 34 te koop in Puglia een verhuurparel in Ceglie Messapica

Jenny:

Te koop in Puglia een verhuurparel in Ceglie Messapica. Zou iets voor de verhuur zijn en ziet er al fantastische uit. Onderhandelen over de meubels, want het is perfect zo. De vraagprijs is € 70.000,00 en het is gelegen bij het Centro Storico van Ceglie Messapica.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De makelaar:

e koop een charmant huis gelegen nabij het historische centrum van Ceglie Messapica.

Om precies te zijn op een steenworp afstand van de kerk van San Rocco, in een van de typische en karakteristieke straten van de prachtige stad.

Dit schitterende huis in loftstijl bevindt zich op de begane grond en is een structuur geheel in steen met schitterende stergewelven plafonds en een oude stenen open haard.<

Bij de open haard is er een volledig uitgeruste keuken en een tafel met stoelen. Aan de linkerkant van de ingang is er een deur die toegang geeft tot de badkamer met douche en direct na de deur is er de prachtige alkoof waar zich het tweepersoonsbed bevindt.

Apollo House is klaar om te worden gebruikt voor korte verhuur omdat het is uitgerust met alle comfort.

Prijs bespreekbaar.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook wat ik geschreven heb over het kopen van een huis in Puglia en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven