Huis nr. 11 te koop in Puglia op 6 km. van Lecce

 

Jenny:

Te koop in Puglia op 6 km. van Lecce met en vraagprijs van € 690.000,00 in Lizanello, hoofdgebouw 250 M2 met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het bijgebouw meet 82 M2 en bestaat uit 2 gespiegelde mini appartementen die elk bestaan uit  woonkamer, kitchenette, badkamer en loft slaapkamer. Het is bijna voltooid en wordt in de huidige toestand verkocht. Het is ook mogelijk het af te laten bouwen. De vraagprijs is € 690.000,00 en er zijn in totaal 6 slaapkamers en 4 badkamers. Er is een elektrisch bediende poort, een haard, alarminstallatie, zwembad, ramen met dubbel glas.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

Makelaar:

Slechts 6 km van Lecce en ongeveer 15 km van de stranden van de Adriatische Zee, in de gemeente Lizzanello, prachtig pand bestaande uit een oude gerenoveerde boerderij met dependance, voor een totaal van ongeveer 350 M2, zwembad en 2.700 M2 terrein. Een recente en verfijnde restauratie, verrijkt met hoogwaardige materialen en een eigentijds ontwerp, heeft de oude boerderij omgetoverd tot een charmant huis. Het hoofdgebouw, van ongeveer 250  M2 op één verdieping, heeft een lichte open ruimte met open keuken en raam met uitzicht op het zwembad, evenals een prachtige open haard en badkamer. Een gang leidt naar het slaapgedeelte, gekenmerkt door de typische stergewelven in Lecce-steen, met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten is er een fijn teakhouten deck?? (er staat niet bij wat er is van teakhout), een barbecue en, aan de achterkant, een buitenveranda met keuken, beide handig om te genieten van aangename gezellige momenten.

 

Grenzend aan de boerderij is er een bijgebouw, van ongeveer 82 M2, ooit de oude stal, met onafhankelijke ingang en momenteel verdeeld in 2 gespiegelde mini-appartementen, die woonkamer, kitchenette, badkamer en loft slaapkamer bieden, evenals een prachtige patio / solarium in teakhout, uitgerust om te genieten van verschillende momenten van ontspanning. De accommodatie beschikt over een tuin die volledig is omsloten door droogstenen muren, waarbinnen zich  een overloopzwembad bevindt. Het pand, dat bijna voltooid is, wordt verkocht in de huidige toestand, waar het de voorbereiding van alle systemen presenteert, van LPG-verwarming met radiatoren en convectoren, airconditioning in alle kamers, alarm met camera’s en een put voor het watersysteem, of levering aan voltooide werken TURNKEY. Een interessante woning, vol charme, ideaal als een investering om te worden opgenomen in het circuit van internationale toeristische verhuur, ook uitstekend als een persoonlijke woning. Lizzanello is een klein stadje in Salento op slechts een paar minuten rijden van Lecce. De stranden van de Adriatische Zee liggen op ongeveer 15 km afstand, Otranto op 33 km, het water van de Ionische Zee van Porto Cesareo op 35 km, het uiterste puntje van Santa Maria di Leuca op 65 km, de luchthaven van Brindisi op ongeveer 60 km.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven