Huis nr. 13 te koop in Puglia in Coreggia bij Alberobello

 Jenny:

Te koop in Puglia in Coreggia bij Alberobello flinke villa met een vraagprijs van € 730.000,00 met in totaal 7 slaapkamers in de villa + nog één in de trullo. De villa meet 230 M2, de tuin  500 M2  en het hele terrein plm. 6.000 M2. Er is een overloop zwembad.

 

Wat een teleurstelling. Hij is verkocht. Het kan soms snel gaan. Maar als ik voor jou zou moeten zoeken, vind ik echt wel weer een andere mooie!

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

In Coreggia, in het hart van de Itria-vallei, te koop aangeboden een prachtige villa van 230 M2, aan vier zijden vrijstaand, bestaande uit twee onafhankelijke eenheden en omgeven door grote buitenruimtes, met zwembad en solarium. De villa, in uitstekende staat, stijgt op twee niveaus: de begane grond herbergt de eerste onafhankelijke eenheid, die toegankelijk is vanaf de patio, bestaande uit toegang tot de woonkamer met open haard, eetkamer, semi-bewoonbare keuken, hal, 2 slaapkamers en badkamer. Om deze verdiepiing  te voltooien, een groot terras, waarop we zonnepanelen vinden met een tank van ongeveer 300 liter, van waaruit u de omliggende natuur en in de verte de prachtige stad Alberobello kunt bewonderen. Via de  grote tuin van 500 M2, komt je in de tweede onafhankelijke woning, gelegen in de semi-interrato, bestaande uit een keuken met fornuis en 5 comfortabele slaapkamers,  elk met een eigen en-suite badkamer.  Een terrein van 6000 M2. ongeveer. De accommodatie beschikt over een trullo die bestaat uit een woonkamer met een kitchenette, een slaapkamer, een badkamer en een mezzanine. Onder de afwerkingen wijzen we op: open haard, brandwerende ramen en deuren, metalen luiken met hittebestendige verf, keramische vloeren, houten deuren, onafhankelijke verwarming en imhoff-put. De villa is gelegen op een uitstekende locatie, in de wijk Malvischi, op 4 km van Alberobello.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven