Huis nr. 14 te koop in Puglia 2 luxe villa eenheden met zwembad

Jenny:

te koop in Puglia 2 luxe villa eenheden met zwembad vraagprijs €395,000. Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers in beide units. Oppervlakte totaal 180 M2, bouwjr. 2022 tussen Ostuni en Carovigno, in uitstekende staat. Zwembad 40M2 en 2.000 M2 terrein. 10 minuten naar de Adriatische Zee en 30 minuten naar Brindisi Airport. Een heel mooi complex dat er zeer verzorgd uitziet.

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

 

De Makelaar:

Deze moderne en aantrekkelijke villa heeft een fantastisch zwembad en een zonneterras en is gebouwd met een hoofdgebouw en apart een unit met 2 slaapkamers.  De accommodatie van het hoofdgebouw van meer dan 120 m² bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers ruime woonkamer, een keuken en een eetkamer.

 

De tweede eenheid, 60 m², heeft twee slaapkamers en twee badkamers op twee verdiepingen. Het zou mogelijk zijn om deze eenheid op zichzelf staand te maken door een kitchenette te installeren.  Er is ook een 15 m² externe pizza-oven / BBQ en een berging van 20 m² de tuin is in onberispelijke staat, en het zwembad en het zonneterras is zeer aantrekkelijk. Er is een klein poolhouse met een badkamer.

Alarmsysteem, verwarming (radiatoren), 2 poorten (nog) geen electrische  bediening, Artesian Well. Diverse supermarkten op de weg naar Carovigno (2km) en Ostuni (5 km) en andere winkels. De dichtstbij gelegen stranden zijn ook de mooiste stranden (Speccholla en Torre Santa Sabina) Technisch: Alarmsysteem Verwarmingssysteem (radiatoren) Artesische put,  2 poorten (geen afstandsbediening) De woning is gunstig gelegen tussen Carovigno (2 km) en Ostuni (5 km). Langs deze weg  diverse supermarkten en winkels. Specchiolla en Torre Santa Sabina zijn de dichtstbijzijnde stranden, twee van de mooiste badplaatsen van deze kustlijn.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven