Huis nr. 9 te koop in Puglia 4 trulli Saraceni

 

Jenny:

 

Te koop in Puglia 4 trulli Saraceni in Carovigno  met een vraagprijs van € 265.000,00, waarvan er tot nu toe één is gerenoveerd. De rest nog te doen dus. Ook is er nog de mogelijkheid om een nieuwe villa van 150M2 bij te bouwen, maar daar is nog geen vergunning voor aangevraagd. Deze makelaar kan ook zorgen voor de voltooiing van het project, maar een project is het wel. Dit gaat een flinke investering worden met uiteindelijk 4 gerenoveerde saraceense trulli en een villa, om zelf te bewonen of te verhuren. Of misschien is het geheel wel heel geschikt voor een groepje vrienden of familieleden die ieder een trullo nemen en de villa bouwen en deze gaan verhuren? Hoe dan ook, de moeite waard om naar te kijken Huidige bebouwing 100M2, dus per trullo 25M2? (gevraagd) en de mogelijkheid bij te bouwen.  Het terrein meet 17.000 M2. Denk ook eens aan een stukje pensioenvoorziening voor later of een belegging. Het levert stukken meer op dan een spaarrekening.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

Makelaar:

-3 km van het centrum van Carovigno en San Vito dei Normanni en 8 km van de zee, in een charmante en rustige omgeving, wordt te koop aangeboden een complex van 4 typische Saraceense trulli met nieuw gebouwd zwembad (is nog niet afgewerkt)  ondergedompeld in een prachtig terrein  van 17.000 M2. De eerste,  van deze trulli is al gerenoveerd. Het pand heeft een artesische bron voor water, elektriciteit, uitgraving voor imhoff tank (dus moet nog gemaakt worden?) en waterreserves en ook die moeten dus nog gemaakt worden. Er is een laan gecreëerd die het hele perceel doorkruist en leidt naar de 4 eenheden met relatieve externe electriciteitslijnen. Het zwembad van 3,5 meter x 11 meter heeft een interne gemetselde trap en ondergrondse technische ruimte.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven