Huis nr. 35 te koop in Puglia voor een handige klusser

Jenny:

Huis te koop in Puglia voor een handige klusser die  het aanspreekt om een huis een flinke opknapbeurt te geven en dus ook flink in waarde te doen toenemen de vraagprijs is verlaagd van € 80.000,00 naar € 65.000,00 en oppervlakte van het huis is 229 M2. Er zijn 2 slaapkamers, maar gezien de oppervlakte van het huis heb ik het idee dat er zeker nog wel een derde slaapkamer of  zelfs een vierde kan worden gemaakt. Het terrein is echter klein, in feite alleen een flink erf van 520  M2, maar daar kun je natuurlijk  ook een klein paradijsje van maken met een enkele volwassen boom en veel groen. Als je er op let wat je neerzet heb je tijdens afwezigheid nauwelijks anderen nodig om de tuin bij te houden. Het huis is absoluut op te knappen, maar je krijgt ook 229 M2 voor nog geen 65 mille, want alhoewel de prijs al flink verlaagd is, gaan we daar natuurlijk nog iets van afkrijgen. Een volledig zwembad is de vraag, maar een opzetzwembad moet zeker mogelijk zijn.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

De makelaar:

Huis gedeeltelijk trulli (2 kegels en 2 nissen) gelegen in Martina Franca in de wijk Mariuccia, bestaande uit hal, woonkamer, keuken/eetkamer, bijkeuken, badkamer, twee slaapkamers, plus, in het trulli-gedeelte, een andere keuken met badkamer en kast, allemaal communicerend met aangrenzende bergingen en kast. Veranda voor de ingang. Erf en aanhorige tuin van ongeveer 520 M2. Twee wateropvangtanks. Verwarming met pelletkachel aangesloten op radiatoren. 2 slaapkamers  en 8 andere ruimtes. 2 badkamers.

 

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook wat ik geschreven heb over het kopen van een huis in Puglia en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven