Huis nr. 38 te koop in Puglia Masseria Ostuni

 

Jenny:

te koop in Puglia Masseria Ostuni met een oppervlakte van 150M2 en een vraagprijs van € 180.000,00 en het terrein is 1,8 ha. groot, dus er kan evt. ook nog wat bijgebouwd worden. Er zijn nog enkele op te knappen trulli. Zie de omschrijving van de makelaar. Er kan een mooi geheel gemaakt worden, maar het vraagt werk en een investering, maar kan wel geheel  naar eigen smaak worden gerestaureerd.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

de Makelaar:

Het pand bestaat uit een prachtig vlak land van ongeveer 18.000 M2  gecultiveerd met olijf- en amandelbomen, waarbinnen zich drie afzonderlijke oude gebouwen bevinden:- De boerderij bestaat uit drie communicerende kamers, met deze functie kun je een comfortabel appartement krijgen dat plaats biedt aan maximaal 4 personen, u kunt ook denken aan het aanvragen van een vergunning om de bestaande structuur uit te breiden.- De Saraceense trullo bestaat uit drie kamers met open haarden en zeer karakteristieke voederbakken, hier kunt u een comfortabel tweekamerappartement van maken. De klassieke trullo bestaat uit drie kegels, heeft een open haard en wateropslagtank  en je kunt het renoveren tot een prachtig studio-appartement. Met de enige renovatie van de bestaande structuren kunt u de capaciteit hebben om plaats te bieden aan 8 tot 10 personen. Er is ook de mogelijkheid om een bouwvergunning aan te vragen voor eventuele uitbreidingen en voor 2 zwembaden met 2 volledig uitgeruste poolhouses. Woning ligt op slechts 5 minuten van het centrum van Ostuni (7 km afstand), de Adriatische Zee kan worden bereikt in 25 minuten, de Ionische Zee in 45 minuten, de Salento luchthaven van Brindisi kan worden bereikt in 40 minuten.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven