Online Boeken bij Villa Lavanda

 

 

Omdat we hier in Puglia geen last hebben van lichtvervuiling is de sterrenhemel ‘s-avonds bij Villa Lavanda echt schitterend. De moeite waard om na het eten eens met een kaars en een flesje wijn buiten te gaan zitten. Waarschuw me, dan doe ik de verlichting op de veranda’s uit, zodat het op zijn mooist is.

 

Online boeken bij B&B Villa Lavanda en je kamer kiezen met behulp van het onderstaande formulier. Bekijk ook even de voorwaarden onderaan deze pagina. Mocht je nog vragen hebben, kijk dan bij de Meest Gestelde Vragen.

 

Online Boeken

 

Je moet even scrollen om alle beschikbare kamers te zien.

.

Voorwaarden

 

 • Vroegboekkorting: deze geldt als je voor 1 maart rechtstreeks bij ons min. 7 nachten boekt voor het komende jaar. Deze wordt niet in de berekening meegenomen. Zet er even een opmerking bij zodat ik deze kan berekenen.
 • Het minimum verblijf in Villa Lavanda is 2 nachten. Als je maar één nacht verblijft is er een toeslag van 10 euro  per kamer per nacht en kun je ons dit via het contactformulier laten weten, omdat dit met het boekingsformulier niet mogelijk is.
 • Ingeval je A Room With A View boekt en 2 personen 2 bedden willen gebruiken is er een toeslag van  10 euro per nacht. Dit kan niet berekend worden met het boekingsformulier.
 • Als je minimaal 7 nachten boekt, dan heb je het recht eerder in te checken en/of uit te checken, mits voorafgaande of opvolgende boekingen dit mogelijk maken.
 • Alle prijzen zijn inclusief een heerlijk en uitgebreid ontbijt, dat elke dag gevarieerd wordt met huisgemaakte marmelades en hartig beleg, eieren, fruit en yoghurt en iedere dag weer anders.
 • Betaling: binnen 7 werkdagen na onze bevestiging verwachten wij een aanbetaling + 100 euro borg  op onze Nederlandse bankrekening. Het restant bij aankomst.

 

De borgsom is voor het gebruik van:

 

 • badjassen en slippers
 • huis- en kamersleutels
 • mand met picknick benodigdheden op verzoek
 • strandlakens en een strandtas
 • consumpties uit de DHZ bar in de gastenlounge en wordt binnen 7 werkdagen na vertrek weer op je bankrekening overgemaakt als alle items weer geretourneerd zijn en onder verrekening van consumpties uit de honesty bar.

Annuleringsvoorwaarden: zie de meest gestelde vragen.

 

Online boeken B&B Villa Lavanda

Zoals je ziet, is het vliegveld van Bari een half uurtje dichterbij B&B Villa Lavanda dan het vliegveld van Brindisi. Kijk hier voor meer informatie over vluchten. Vanaf beide vliegvelden bereik je Villa Lavanda het gemakkelijkst door in Google Maps in te voeren: B&B Villa Lavanda, Noci. Ook is het mogelijk dat ik mijn locatie stuur en dat je die gebruikt om te navigeren. En ook raad ik het je aan om de kaart van Puglia van te voren te downloaden.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij de Meest Gestelde Vragen of vul het contactformulier in.

Terug naar boven