Vluchten vanuit Nederland, België en Duitsland naar Bari.

Een kleine selectie van de vluchten naar Bari. Als je zoekt ga je zeker nog andere mogelijkheden vinden

 

 

reisinformatie naar Puglia B&B Villa Lavanda vluchten

Ryanair

-Transavia

-Alitalia

Eurowings

Swiss Air

Ryanair

Ryanair heeft rechtstreekse vluchten naar Bari vanuit o.a. Maastricht-Aachen, Brussel-Charleroi en Düsseldorf-Weeze. Ze hebben ook vluchten vanaf Eindhoven naar Brindisi. Dit vliegveld ligt ruim een half uur verder weg dan Bari, maar als het in Nederland dan weer veel dichterbij ligt…. Mits tijdig geboekt, kun je vaak heel voordelige vluchten vinden. Verder zijn er ook dagelijkse vluchten vanaf London en diverse Duitse steden, vanaf Rome en Parijs en nog vele andere plaatsen. Er is taxivervoer naar de diverse luchthavens, maar dit komt in het algemeen zo duur uit dat het het effect van de voordelige tickets volkomen teniet doet. Er is ook een busverbinding naar Weeze en andere vliegvelden met o.a. http://www.airexpressbus.com. Er zijn tegenwoordig ook Flixbus en andere aanbieders

Vanaf bijv. Nijmegen zijn er weer andere mogelijkheden met minibusjes.

Dan komt de reisverzekering:

Ryanair blijkt tegenwoordig een eigen reisverzekering te hebben. Je hebt 3 keuzes, beperkte dekking, uitgebreidere dekking en een verzekering die het hele jaar geldig blijft. Voor wie in NL en België woont is het naar mijn mening voordeliger aldaar een reisverzekering af te sluiten en als je meer dan 1 x per jaar op vakantie gaat, is een doorlopende vaak voordeliger. Handig is als er ook annuleringskosten bij inbegrepen zijn.

Transavia:

Transavia heeft meestal 5  rechtstreekse vluchten per week van Amsterdam naar Bari: De prijs van een retourtje met 10 kg handbagage is meestal  wat duurder dan bij Ryanair, maar als je voor de vlucht van Ryanair ver moet reizen of zelfs overnachten, kan dit toch voordeliger en gemakkelijker zijn. De duur van de vluchten 2 uur en 45 minuten. Nieuw zijn de vluchten van Transavia van Rotterdam naar Brindisi. Als je dicht in de buurt van Rotterdam woont kan dan een goede optie zijn, ondanks dat het hier dan weer een half uur langer rijden is.

Alitalia:

Alitalia heeft dagelijks talloze vluchten naar Bari, maar altijd met een tussenstop in Venetië, Milaan of Rome, waardoor je in het algemeen tenminste 4 uur verliest en bovendien zijn hun vluchten duurder dan die van de andere maatschappijen.

Duitsland:

Ook vanuit diverse plaatsen net over de grens in Duitsland, o.a. Dusseldorf Weeze, vertrekken vluchten naar Bari. Kijk bijv. eens bij Eurowings.

 

 

 

Reserven bij B&B Villa Lavanda

 

Terug naar boven