Huis nr. 27 te koop in Puglia bijzondere villa in Ostuni

Jenny:

Helaas, het was te verwachten dat deze niet lang te koop zou staan.

Jammer, maar met flink veel zoekwerk, vind ik wel weer iets dergelijks!

 

Galerij niet gevonden.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

Deze charmante villa met trulli, gelegen in de beroemde wijk Foggia di Sauro, biedt een ongeëvenaarde woonervaring, waarbij traditie en moderniteit worden gecombineerd in een betoverende omgeving. Met meer dan 100 M2 woonoppervlak verwelkomt deze exclusieve woning je met een ruime slaapkamer met open haard die gemakkelijk plaats biedt aan twee tweepersoonsbedden. Een eetkamer/woonkamer die wordt gekenmerkt door een uitgeruste keuken en een badkamer. De villa onderscheidt zich door de perfecte architectonische harmonie die vakkundig de trulli, elementen van authenticiteit en historische getuigenis integreert. De buitenkant wordt gekenmerkt door een groot erf, waardoor een ideale ruimte ontstaat om te genieten van momenten in de open lucht. Er is een uitgestrekt perceel van meer dan 6000 M2, waardoor je  een natuurlijke omgeving van zeldzame schoonheid krijgt. In 2019 profiteerde het pand van een volledige renovatie die het terugbracht naar uitstekende staat, waardoor de huisvestingsnormen van het hoogste niveau werden gegarandeerd. De villa heeft een bevoorrechte positie in een woonwijk van Ostuni, strategisch gelegen tussen essentiële diensten en rust. Deze woning, bestaande uit een villa met twee trulli, is klaar om de nieuwe eigenaren te verwelkomen en hen een unieke woonervaring te bieden. Onder de voordelen van deze woning vallen op een snelle glasvezel internetverbinding, een bewakingscamerasysteem om de veiligheid te garanderen, efficiënte verwarming door pelletketel afvalwater-zuiveringsinstallatie (wat bedoelen ze hiermee een Fosso Imhoff, of iets geavan-ceerders?), verbeterde beveiliging met metalingen beveiligingen voor ramen en deuren en rolhorren, dubbele beglazing voor thermische en akoestische isolatie, zonnepanelen met dubbele eenheid en warmwaterboiler,  Vloeren met verwarming voor maximaal comfort en een beveiligde deur voor extra bescherming. Bovendien garanderen de twee tanks van elk 150 quintalen een overvloedige waterreserve. Dit charmante herenhuis, dat geschiedenis en modern comfort combineert in een unieke omgeving kan je droomhuis worden. Het pand voor zijn onderscheidende kwaliteiten wordt gekenmerkt als een prachtig vakantieverblijf, ondergedompeld in een landschap van onbetwiste natuurlijke schoonheid. Tegelijkertijd maken de eigenschappen  het een ideale kandidaat voor een succesvolle accommo-datiefaciliteit, vooral gezien de sterke toeristische opkomst in de omgeving.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven