Huis nr. 26 te koop in Puglia een villa in Carovigno

Jenny:

Te koop in Puglia een villa in Carovigno met een vraagprijs van € 370.000,00 (was tot kort geleden € 460.000,00) met een oppervlakte van 130 M2 en een terrein 3.600 M2 en 4 slaapkamers + 7 badkamers. Het lijkt een B&B of verhuurvilla geweest te zijn. Oppervlakte dependance nog niet duidelijk. Dit en planimetria opgevraagd.  Ziet er heel luxe uit allemaal.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

De Makelaar:

Te koop tussen Carovigno en Santa Sabina een luxe villa van ongeveer 130 M2  met zwembad, dependance en 3.600 M2. tuin, stenen veranda en gazon. Een laan omzoomd met bloembedden en fruitbomen leidt naar het pand dat toegankelijk is via een ruime stenen veranda. Het huis bestaat uit 4 slaapkamers en 7 badkamers. Over de stenen veranda vinden we een woonkamer, een keuken, een badkamer met douche; Een gang leidt ons naar het slaapgedeelte met drie slaapkamers, allemaal met veranda en drie badkamers. De woning omvat een tweede gebouw dat het bijgebouw vormt met een slaapkamer en een badkamer. Het zwembad is omgeven door gazon, ontspanningsruimte met twee badkamers met douche, een ruimte die wordt gebruikt als berging en een verdere kamer, grenzend aan de barbecue, gebruikt als een eetkamer met kitchenette. De villa is omgeven door een weelderige tuin en ligt op slechts 3 km van de zee van Santa Sabina en Pantanagianni en een paar km van Ostuni en het ongerepte reservaat van Torre Guaceto. Uitrusting: airconditioners, aluminium frames met dubbele beglazing, muskietennetten, zwembad van 40 M2. Artesische put, imhoff put, alarm, waterreservoir van 750 quintalen, parkeerplaats en prieel.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven