Huis nr. 10 te koop in Puglia trulli en lamie bij Alberobello

Jenny:

Te koop in Puglia trulli en lamie bij Alberobello. De vraagprijs was € 750.000,00 maar vandaag 31 oktober 2023 krijg ik bericht dat de vraagprijs is verlaagd naar € 700.000,00. Dit bijzondere complex bestaat uit 4 appartementen, zoals omschreven door de makelaar. Er zijn 5 slaapkamers en een groot en een klein zwembad, veel stenen muren, 7.000 terrein. Ook heel geschikt voor (gedeeltelijke) verhuur aan toeristen natuurlijk en het is niet zo heel ver van de Adriatische kust. Zie voor de fiscale regels voor verhuur ook dit document.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

De Makelaar:

Op het platteland op 2 km van Alberobello te koop een complex van trulli en lamie gerenoveerd en afgewerkt.  Bestaat uit 4 appartementen, waaronder: Eerste appartement met slaapkamer, inloopkast, badkamer met douche en extra emotionele douche. Tweede appartementmet woonkamer met kitchenette, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche. Derde appartement met grote woonkamer en kitchenette, 2 slaapkamers, badkamer met douche Vierde appartement met grote woonkamer en kitchenette, slaapkamer in een alkoof, badkamer met douche. Het complex heeft originele chianche, zichtbare steen, grote buitenpergola met keuken voor gemeenschappelijke ruimte. 2 zwembaden, een grotere en de andere kleine. Goed onderhouden tuin met gazon en olijfbomen. Land van ongeveer 7.000 M2. Geschikt voor eigen bewoning, maar ook voor de verhuur en/of een gezamenlijk project.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven