Huis nr. 32 te koop in Puglia villa met tuin in Grottaglie

Jenny:

Te koop in Puglia villa met tuin in Grottaglie. De villa meet 187 M2 met een tuin van 1.300 M2 op 10 minuten van Grottaglie met een vraagprijs van € 210.000,00. Woonkamer, keuken, eetkamer, 3 slaapkamers en een studio, 2 badkamers.  Als het m mijn villa was, maakte ik die boog + voegen een stuk lichter. Maar het is mijn villa niet. Het kan wel de jouwe worden en dan ben jij het die beslist. Gelegen op 10 minuten van Grottaglie, dat bekend is vanwege zijn vele pottenbakkerijen, o.a. met veel aardewerk met het bekende Pugliese haantje. Maar sinds enkele jaren worden in Grottaglie ook andere activiteiten ontwikkeld, nl. er worden al diverse jaren voorbereidingen getroffen (Amerikaanse ruimtevaart ingenieurs) voor commerciële ruimtevluchten vanaf het burgervliegveld. Degene die hierachter zit is Richard Branson (Virgin Airlines.) Derhalve zal er zeker in de toekomst nog meer vraag zijn rond Grottaglie naar B&B kamers en Villa’s die te huur of zelfs te koop zijn.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

De villa is zeer licht, dankzij de grote ramen waarmee je  kunt genieten van de natuur die het huis omringt. De woning is uitgerust met onafhankelijke verwarming, er zijn ook twee interne open haarden en een barbecue. De structuur is extern bedekt met typische chianche, is uitgerust met een klein zwembad en heeft een wateropslagput voor regenwater en een gastank.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven