Huis nr. 7 te koop in Puglia half vrijstaande villa

Jenny:

Te koop in Puglia half vrijstaande villa deels gemeubileerd. De vraagprijs is € 118.000,00 en er zijn 2 slaapkamers, maar een derde moet mogelijk zijn met zoveel ruimtes. Toegang mindervaliden, garage, waterleiding. De vraagprijs is € 118.000,00 en het huis meet 107M2 en het terrein 12.000,00 M2.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

Het kasteel van Serranova, gebouwd door de feodale heer Ottavio Serra in 1629, houdt vast aan een oudere kern van 1350 waarvan het de oorspronkelijke ingang op de eerste verdieping, aan de zeezijde, heeft behouden. Het heeft een vierkante toren, met een lichte counterscarp en alles gekruist, langs de omtrek van het terras, door een systeem van machicolations; Ertegenaan leunend is een recenter gebouw dat klimop heeft gesmolten tot één homogeen lichaam. Voor dit prachtige monument staat deze halfvrijstaande villa compleet met alle comfort klaar om bewoond te worden. Rondom het huis ongeveer 12.000 M2 land.  Aangesloten op de Waterleiding, Fosso Imhoff, koeling.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven