Huis nr. 21 te koop in Puglia instapklaar in Alberobello

Jenny:

Te koop in Puglia instapklaar in Alberobello: een heel mooi en goed onderhouden geheel met stenen muren, trullo en lamia en een zwembad  (32 M2). De Vraagprijs is recent verlaagd van € 330.000,00 naar € 320.000,00 ze willen graag verkopen dus! Er zijn geen afmetingen vermeld van het huis,  het terrein meet 9.000 M2. Een kleine slaapkamer (eenpersoons bed?  Nee, het valt mee er staat zelfs een tweepersoonsbed + een eenpersoonsbed) en badkamer + 2e slaapkamer in de trullo. Hier kun je zo intrekken!

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

Makelaar:

Alberobello Trulli met 2 slaapkamers  vraagprijs €330,000 nu verlaagd naar € 320.000,00.

Locatie: op slechts 5 km van Alberobello, gelegen op de top van de heuvel en gemakkelijk te bereiken via een karakteristieke landweg. Beschrijving: de structuur bestaat uit een trullo met een lamia in uitbreiding, allemaal enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. De lamia omvat de woonkamer met open keuken, een kleine slaapkamer en badkamer, evenals de gang die leidt naar de tweede slaapkamer gebouwd in de trullo. Voorwaarden: deze woning is volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat omdat er periodiek routineonderhoud wordt uitgevoerd daar het onder andere wordt gebruikt als accommodatiebedrijf. Installaties: de watervoorziening wordt gegarandeerd door een waterput en de afvoer via de imhoffput. Vloerverwarming en convectoren die ook fungeren als zomerairconditioners. Land: over het algemeen omvat het perceel ongeveer 2.000 M2, allemaal begrensd door droogstenen muren met hek. Binnen zijn er groene ruimtes, grote geplaveide erven  en enkele seculiere olijfbomen. Buitenruimtes: pergola voor parkeerplaats en exclusief terras van waaruit het mogelijk is om te genieten van het uitzicht op de bergen en het ingegraven zwembad van 32 m2.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    link naar huis nr. 38 € 180.000,00 witte boerderij + op te knappen trullilink naar huis nr. 24 vraagprijs € 200.000,00  Ceglie Messapica

    Terug naar boven