Huis nr. 4 te koop in Puglia villa met zwembad en 2 wooneenheden

Jenny:

Te koop in Puglia villa met zwembad en 2 wooneenheden een beeldschoon huis van 136 M2 en terrein 3.870 M2. Vraagprijs € 290.000,00. Er zitten fotovoltaici op voor 6kWh voor opwekking elektriciteit en een zonnepaneel voor warm water Het zijn 2 wooneenheden. Het ziet er heel verzorgd uit allemaal en er is een zwembad van 40 M2 met Romeinse trap dat er heel goed uitziet. Bovendien is er een garage voor een auto en opslag. Hier ga je echt heel veel waar voor je geld krijgen.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

Makelaar:

Villa te koop in C.da Colombo Torre Guaceto – Serranova – Bufalaria, Carovigno. Op het platteland van Carovigno, ongeveer 10 km van het natuurreservaat van Torre Guaceto, te koop deze villa met  2 afzonderlijke vastgoedeenheden van in totaal 136 M2. bestaande uit:

– eerste vastgoedeenheid: woonkamer met kitchenette en open haard, twee slaapkamers plus een  badkamer en een  veranda van 16 M2.

– tweede vastgoedeenheid: woonkamer met kitchenette, een  badkamer en een  slaapkamer.

Extern vinden we het zwembad van 40 M2. Een handig erf om te worden gebruikt als parkeerplaats en  een garage van 35 M2. Een volledig omheind perceel van 3.870 M2. Met 14 eeuwenoude olijfbomen en een tuin met diverse sierplanten, 1 badkamer plus een houten opslag en een oven.

De woning is ook uitgerust met een wateropslagput, artesische put (dus zelf water oppompen), onafhankelijke verwarming met pelletkachel, airconditioning, alarmsysteem, evenals een 6 KW fotovoltaïsch systeem en een thermisch zonnepaneel voor de levering van sanitair warm water.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven