Huis nr. 16 te koop in Puglia Villa in Oria

Jenny:

Vraagprijs € 420.000,00 Schitterende villa met 3 slaapkamers en een zwembad van maar liefst 65 M2. (tegenwoordig krijg je nog maar vergunning voor 40M2). Alles zeer verzorgd en  prachtig gerestaureerd. Oria, 25 km vanaf vliegveld Brindisi. opp. Villa 128 M2 en terrein ruim 13.000 M2. Deels gemeubileerd, zonnepanelen (warm water), rolhorren, buitenverlichting, artesische waterput.

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

 

De Makelaar:

Deze volledig gerenoveerde villa met 3 slaapkamers ligt net buiten de middeleeuwse grenzen van Oria en biedt zowel architectonische charme uit de jaren 1920 als moderne gemakken. Het pand is toegankelijk via een beveiligde elektrische poort en beschikt over een volledig omheinde tuin en een elegante oprit die naar het hoofdgebouw leidt. Binnen beschikt de villa over een uitnodigende entreehal, 3  ruime slaapkamers – waarvan één een mastersuite is met een en-suite badkamer, terwijl de resterende twee slaapkamers een Jack-and-Jill badkamer delen – een moderne open woonkamer die een zitkamer, geïntegreerde keuken en eetruimte combineert. Originele gewelfde plafonds voegen een vleugje authenticiteit toe aan de woonruimtes, terwijl de uitbreiding en garage zijn bekroond met een modern plat dak.

Buiten beschikt het pand over een rustige achtertuin die uitkomt op een zwembad van 13×5 meter, omgeven door een zorgvuldig onderhouden gazon en een pergola. Bovendien bevindt zich een garage van 19 M2 naast de villa. Andere voorzieningen zijn een overdekt terras en een buitenberging met een extra badkamer en douche. Met een netto oppervlakte van 128 M2, exclusief de garage, is de villa uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen, airconditioning, Wi-Fi en een elektrische poort. Water wordt geleverd via een artesische put en een gastank is discreet geïnstalleerd in de tuin. Bij het pand hoort een uitgestrekt stuk grond van 13.000 M2. Dankzij de strategische ligging ben je in 30 minuten op de  internationale luchthaven van Brindisi, in 90 minuten naar de internationale luchthaven van Bari, in 40 minuten in het centrum van Ostuni, in 45 minuten in de historische wijk van Lecce en in 25 minuten naar de dichtstbijzijnde stranden. Deze uitzonderlijke woning dient als een uitstekende investering voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe hoofdverblijf of een lucratieve vakantiehuisverhuurmogelijkheid.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook mijn informatie over het kopen van een huis in Puglia en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    link naar huis nr. 29 vraagprijs  € 58.000,00 Martina Franca

    Terug naar boven