Huis nr. 30 te koop in Puglia de trullo van de priester

Jenny:

Te koop in Puglia de trullo van de priester. Vraagprijs in de huidige toestand € 240.000,00 met de mogelijkheid om het helemaal af te laten bouwen of als alternatief dit zelf te doen. 110 M2 en een hectare terrein.  woonkamer met keuken, hal, en zowel 3 slaapkamers als 3 badkamers.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De makelaar:

De woning is in gerestaureerde staat, maar nog niet afgewerkt en zal bestaan uit een grote woonkamer met keuken, hal en drie slaapkamers met elk een eigen badkamer

Daarnaast is er nog een trullo van ongeveer 30 M2  met twee nissen die moeten worden gerestaureerd en die een toekomstig bijgebouw zouden kunnen zijn.

Op het land, dat ongeveer een hectare beslaat, zijn er olijfbomen en groene gebieden geplant met nieuwe aanplant die typerend is voor de lokale flora en ook een overdekte parkeerplaats van ongeveer 26 M2.

De structuur is uitgerust met alle faciliteiten, een wateropslagput  voor het verzamelen van water en de Imhoff-put.

Mogelijkheid om turnkey te kopen.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven