Huis nr. 29 te koop in Puglia trulli San Domenico

Jenny:

Te koop in Puglia trulli San Domenico: groepje op te knappen trulli met een vraagprijs van maar € 29.000,00. 1 slaapkamer en 1 badkamer en er is zo’n zoldervloertje  als soppalco. Daar zal dus waarschijnlijk geen extra slaapruimte te maken zijn?  Gelegen C.da S. Domenico dello Scagno in MF en 45 M2 wateropslagput, olijvenbomen, Open haard. Alhoewel het dus niet om de hele eigendom gaat, is het toch een interessant geheel, want niemand heeft het nog verknoeid en waarschijnlijk komt in de komende jaren ook de andere helft te koop en ook die is wellicht ook nog in originele staat. Als het mooi wordt opgeknapt en er komt (in de toekomst) nog een zwembad bij…

Het bovenstaande schreef ik enkele dagen geleden, maar wat schertst mijn verbazing , de prijs is verdubbeld en dat heb ik nog nooit meegemaakt. Wat er gebeurd is, is dat nu het hele complex te koop is. Het is dus veel sneller gegaan dan dat ik voorzien had.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De Makelaar:

Contrada San Domenico dello Scagno, 6 km van het stedelijk centrum van Martina Franca, aan de Taranto-kant op een steenworp afstand van San Paolo.

Wij bieden te koop een gebouw met trulli en lamia bestaande uit drie kamers, te restaureren, met land achter van ongeveer 4800 M2  bedoeld voor olijfgaard. Ideaal als investering voor accommodatiefaciliteiten. Mogelijkheid om zwembad te bouwen. Het huisje maakt deel uit van een ander trulli-gebouw dat momenteel niet te koop is.

De woning is voorzien van een watertank, karakteristieke cementen vloeren, mogelijkheid tot aansluiting op het landelijke aquaduct, elektriciteit en telefoon.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

De nieuwe omschrijving vrijdag 13 oktober 2023:

Contrada San Domenico dello Scagno, 6 km van het stedelijk centrum van Martina Franca, aan de Taranto-kant op een steenworp afstand van San Paolo in een gebied dat het hele jaar door wordt bewoond.

Wij bieden te koop een complex van trulli en lamia gebouw bestaande uit vijf kamers, te restaureren, met land voor en achter van ongeveer 8000 M2 voor olijfgaarden en bouwland. Ideaal als investering voor accommodatiefaciliteiten. Mogelijkheid om zwembad te bouwen. Het totale interne oppervlak is 65 M2.

De woning is uitgerust met twee watertanks, karakteristieke cementvloeren, mogelijkheid tot aansluiting op het landelijke aquaduct, elektriciteit en telefoon.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven