Huis nr. 20 te koop in Puglia boerderij met kleine wijngaard

Jenny:

Te koop in Puglia boerderij met kleine wijngaard en schitterende vloeren. Traditionele vloeren die moeten door een slim gebruik van kleuren en meubels volledig tot hun recht gaan komen. De vraagprijs is € 295.000,00, terrein 9.000 M2, met wijngaard 3 +1  slaapkamers en 1 badkamer.

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

De Makelaar:

Op het platteland van Monopoli (C.da Zecca) , in een context van ongewijzigde schoonheid, het hele jaar door bewoond, biedt men te koop een karakteristieke boerderij van ongeveer 130 M2. met dubbele ingang. Het huis bestaat uit toegang tot de woonkamer met open haard, kitchenette,  3 slaapkamers, een extra slaapkamer en een badkamer. De woning omvat een grote berging verdeeld in twee kamers, met externe toegang, waar binnen een oven en een open haard. Een groot erf  aan de voorkant en een terrein van ongeveer 9000 M2  met wijngaard achter omringen het hele pand. De verwarming wordt aangedreven door een thermohaard en een LPG-tank.

 

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven