Huis nr. 33 te koop in Puglia op te knappen lamia

Jenny:

Op te knappen lamia van 60 M2  in Carovigno. Vraagprijs € 40.000,00 met 2 slaapkamers .Het terrein:  4.860 M2. Ben je handig of heb je handige vrienden, dan ligt hier je kans om dit pand smaakvol in eer te herstellen en zodoende een flinke waardevermeerdering te realiseren. Bezwaarlijk is dat je via slaapkamer 1 naar slaapkamer 2 komt, maar daar is vast iets op te verzinnen in de vorm van een gangetje of een ingang van buitenaf.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

 

De Makelaar:

Te koop een prachtige oude lamia met een nieuwe uitbreiding, op het terrein olijven- en amandelbomen.

Lamia Mandorla bestaat uit een kleine kamer van oude constructie, een verdere gesloten kamer met een oude houtgestookte oven en open haard; vanuit dit laatste gebied bereik je de eerste slaapkamer met prachtige stergewelven en van hieruit komt je in de tweede kamer ook met stergewelven.

De eigenaardigheid van dit pand ligt in de tufstenen stergewelven en de gehele buitengevel wordt gekenmerkt door zichtbare antieke tufsteen.

Het land waarop de lamia uitkijkt, bestaat uit amandelbomen en enkele olijfbomen, waarvan sommige zich direct in het gebied voor het huis bevinden.

Aan de voorzijde en in het zijgedeelte van de lamia zijn lage droogstenen muren gecreëerd die kunnen worden omgevormd tot banken waarop grote kussens kunnen worden gelegd en kunt genieten van de ontspanning van het platteland. Het pand is  gemakkelijk toegankelijk, het is gelegen in een niet geïsoleerd ge-bied en niet ver van de diensten van het land; het leent zich als een investering om het onroerend goed toe te wijzen aan toeristische verhuur.

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

     

    Terug naar boven