Huis nr. 28 te koop in Puglia trullo en lamia met project zwembad

Jenny:

Te koop in Puglia trullo en lamia met project zwembad. Die hele mooie met lamie in Serronova di Carovigno met een vraagprijs van € 245.000,00  er is 80 M2 woning en een terrein van 13.000 M2, waarvan 5.000 M2 omheind als tuin. Er zijn 2 slaapkamers.  Erf met chianche van 300 M2. Er zijn splits voor verwarming en koeling. Zwembad mogelijk, zelfs al voorbereid.  Elektrische poort. Wateropslagput, uitgeruste keuken, 2 badkamers en buitendouche. Incl. meubilair, project zwembad is al goedgekeurd. Met bomen omzoomde tuin.

 

 

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

 

De makelaar:

In Serranova di Carovigno (Brindisi), de thuisbasis van het Torre Guaceto-reservaat, te koop prestigieuze trullo met lamie gerestaureerd binnen meer dan 5.000 M2 omheinde tuin. De woning is gelegen in een woonwijk, maar heeft functies die privacy en rust mogelijk maken. De tuin rondom het huis heeft olijfbomen, vetplanten en fruitbomen, evenals een gebied dat al is voorbereid voor de bouw van een zwembad (met goedgekeurd project). Het is toegankelijk via een elektrische poort, via een eigen met bomen omzoomde laan. In het centrale lichaam van de trullo is er de woonkamer, met een alkoof met ramen ingericht met een slaapbank. Aan de zijkanten, de lamie  een grote keuken met veranda en buiten eethoek, een tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer, een tweede slaapkamer met walk-in closet en met uitzicht op een verdere veranda met buiten woonkamer, een andere badkamer met kast aan de voorkant. Allemaal mooi ingericht met waardevolle elementen, inbegrepen in de prijs. Buiten, voorbij de twee veranda’s, is er een erf van chianche van 300M2 (dat is heel waardevol) , met barbecue en solarium. Aan de achterzijde, buitendouche met wastafel. Het pand omvat ook ongeveer 13.000 M2 terrein. Splits voor verwarming/koeling.

 

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de andere huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

     

    Terug naar boven