Huis in het Zonnetje

Jenny:

Een nieuw gebouwd Trullo Complex.

Dat komt niet zo vaak voor.

Direct rondom is het nog een beetje kaal, maar daar breng je gauw verandering in natuurlijk.
Bovendien staat er een paar mooie sinaasappelbomen.

Zoals je op de foto’s kunt zien, er zijn voorbereidingen getroffen voor lichtpunten en verwarming etc. maar die dien je zelf nog te kiezen en aan te sluiten. Hetzelfde geldt voor kranen, wasbakken, douches etc. Er liggen mooie vloeren in met chianche.

Ga niet zelf contact zoeken met een makelaar, want die registreert je en dan kan ik voor jou niet meer met deze makelaar samenwerken.  
De consequentie is dat dit je 1,5 maal de  gebruikelijke provisie kost mocht je toch een huis via deze makelaar willen kopen.
Niet doen dus!

De Makelaar:

Nieuw gebouwd complex van trulli en lamia van 170 M2 met 16.682 M2 terrein te koop in Ceglie Messapica Het bestaat uit drie onafhankelijke appartementen met de mogelijkheid om ze met elkaar te laten communiceren. In totaal heeft het 5 grote slaapkamers en 3 badkamers. Het gebouw is compleet met een berging met oven en een technische ruimte. Er is een Fosso Imhoff en geboorde put, dus eigen water. Het project voor de installatie van een zwembad is reeds goedgekeurd. De prijs is inclusief het meubilair van de drie badkamers.

INTERIEUR: De villa is nieuw gebouwd. De armaturen zijn gemaakt van hout met dubbele beglazing. Het elektrische en verwarmingssysteem is al aanwezig. De vloer is gemaakt van Trani steen. De villa is volledig gemaakt van zichtbare steen.

EXTERIEUR:  Er is een grote olijfgaard van 16.682 M2. De voorbereiding van het externe verlichtingssysteem is al aanwezig. Het zwembadproject is al goedgekeurd door de gemeente Ceglie Messapica.LOCATIE: De villa is gelegen tussen Ceglie Messapica, San Michele Salentino en Francavilla Fontana. Het ligt precies 7 km van de stad Ceglie Messapica.

 

Mocht je over dit of andere huizen meer willen weten, lees dan vooral ook, en stuur me een berichtje via onderstaand antwoordformulier.

Of  stuur me een berichtje via Whatsapp met vermelding van het betreffende huis.

 

    Links naar de huizen van oktober 2023

    link naar  huis nr. 1 vraagprijs € 150.000,00.

    link naar huis nr. 2 vraagprijs € 210.000,00 Ostuni

    Terug naar boven