Reisinformatie

Voor B&B Villa Lavanda

 

 

 

 

Ruwweg gesproken zit Villa Lavanda tussen Bari en Taranto, in de hiel van Italië. Net als naar Rome, zijn er ook vele wegen die naar Villa Lavanda leiden en er zijn verschillende manieren om hier te arriveren. Deze reisinformatie is zo uitgebreid mogelijk, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Vaak is het een goed begin om eens bij vergelijkingssites te beginnen. Niet zozeer dat je daar moet boeken. Ze zijn echt niet altijd voordeliger, maar je leert er wel meer over de mogelijkheden. Het is een beetje net als een B&B boeken, je doet het beter en voordeliger rechtstreeks bij de aanbieder, want de boekingsite moet er ook aan verdienen.

Adresgegevens:

B&B Villa Lavanda S.P. 116 Noci per Castellaneta no. 102A, 70015 Noci (Ba)

Tel: +39 0804949904 of +39 3356947038 (Mobiel)

GPS Coördinaten: N 40.75737° – E 17.029573°.

Het is aan te raden om de kaart van Puglia te downloaden uit Google Maps en je vindt ons daar onder B&B Villa Lavanda, Noci.

 

Hoe kom ik bij B&B Villa Lavanda?

 

Met het vliegtuig

Bijzonderheden over vluchten vanuit Nederland, België en Duitsland vind je hier. 

Hier aangekomen heb je echt een (huur) auto nodig en we hebben een overeenkomst bereikt met een vergelijkingssite voor autohuur, Sunny Cars. Dat is een vergelijkingssite voor vele aanbieders van huurauto’s.  We hebben alle ins en outs over het huren van een auto, voor onze gasten op een rijtje gezet.

Van het vliegveld naar Villa Lavanda

We hebben routebeschrijvingen van de luchthavens van Bari en Brindisi naar Villa Lavanda. We adviseren je om de routes te printen alvorens naar Villa Lavanda te reizen en de kaart van Puglia te downloaden in je smartphone. Je vindt ons hierop onder B&B Villa Lavanda. Na het boeken stuur ik je  mijn locatie , die je dan kunt gebruiken om te navigeren.

 

 

 

Reserven bij B&B Villa Lavanda

 

 

 

Terug naar boven