Route naar B&B Villa Lavanda

vanaf Bari Airport

Je vindt ons op Google Maps: B&B Villa Lavanda.

Als je vanaf Bari-Airport met een (huur)auto komt, is de route naar B&B Villa Lavanda als volgt:

Vanaf het vliegveld rechtdoor de weg uit rijden. Vooral oppassen voor enkele hevige verkeersdrempels! Bij de rotonde naar links richting Bari. Na ongeveer 600 meter met de weg mee naar links. Dan even later 2x rechts aanhouden richting Bari-Taranto-Brindisi. Op de ringweg krijg je eerst een afslag naar de autostrada (de tolweg) voor Taranto, deze niet nemen! Na ongeveer 15 minuten, neem je de afslag voor Taranto (S.S. 100)

Route naar B&B Villa Lavanda

Route naar B&B Villa Lavanda Eni WolfDan na ongeveer 20-25 minuten kom je langs Gioia del Colle (niet de afslag Noci nemen!) en ga je door een tunnel. Na 9 km, zie je aan de rechterzijde het 2de benzinestation na Gioia del Colle van de Eni (De wolf met 6 poten en vlam uit de mond). Neem 100 meter verderop de afslag naar links voor Noci (bij KM 49). Volg deze weg (S.P. 116 Noci per Castellaneta) 7.4 km. en sla dan linksaf. We zitten op 100 m. na deze afslag aan de rechterkant.

Zie ook borden voor Agriturismo La Mandra. Deze staan op de S.P. 116 aan weerszijden 100 m. voor de ingang van de privé weg. Wij zitten aan dezelfde privé-weg. Je komt dan eerst Villa Lavanda tegen, daarna de graanmolen en dan La Mandra.

Route van B&B Villa Lavanda naar Bari Airport

Sla rechtsaf de Provinciale weg op en volg deze weg tot aan de S.S. 100 (Taranto-Bari) Sla bij de S.S. 100 rechtsaf. Volg deze weg tot aan het begin van Bari. Enkele minuten voorbij 2 heel grote dennen rechts van de weg, zijn er 2 afslagen direct achter elkaar. Neem de tweede afslag richting Foggia. Je komt op de ringweg van Bari. Neem beter niet de meest rechtse baan, want daar is het een voortdurend invoegen en afslaan. Pas na ong. 8-10 minuten worden de eerste aanwijzingen voor het vliegveld aangegeven. Er zijn 2 afslagen voor Palese. De eerste is voor de woonwijk met die naam. Neem deze niet. Neem de tweede afslag voor het vliegveld Palese.  Sla op de T-kruising linksaf en ga onder de viaduct door met de weg mee naar rechts. Net voor de rotonde zit nog een benzinestation, maar ook als je op de weg naar Bari toe de tankt, gaat er echt niemand zeggen dat hij niet helemaal vol is.  Sla bij de rotonde rechtsaf en volg even verderop de aanwijzingen voor de diverse autoverhuurbedrijven.

Route naar B&B Villa Lavanda vanaf Brindisi Airport.

Volg de aanwijzingen voor S.S. 379/E55 richting BariRoute naar B&B Villa Lavanda naar Bari Airport

 

 

 

 

 

 

 

Na 49.8 km op S.S. 379/E55, vervolg de weg naar S.S. 16. Neem na 2.6 km. de afslag Taranto richting Fasano Centro.

Houdt links aan en voeg in op S.S. 172. Sla na 5.1 km rechtsaf naar de S.P. 1 (Strada Provinciale 1). Ga op de rotonde rechtdoor naar S.P. 81. Ga op de rotonde de eerste afslag richting Putignano (S.S. 172). Neem op de volgende rotonde de 2de afslag richting Putignano. Neem vervolgens op de daarna weer volgende rotonde de 2de afslag richting Gioia del Colle (S.S. 172). Ga na ong. 150 m links af richting Gioia del Colle en volg deze weg tot aan het einde bij de rotonde. Ga hier, rechts naar boven de rotonde op en neem dan de 3de afslag richting Noci (S.P. 237). Ga voorbij KM VI-19, rechtsaf richting Noci-Gioia del Colle (S.P. 239). Ga bij de rotonde rechtsaf richting Gioia del Colle (S.P. 239/ex. S.S. 604). Neem voorbij KM IV-9, net voor het klooster de afslag naar links de S.P. 186 op richting San Basilio (S.S. 100). In het donker herken je het klooster van verre aan een blauw licht in de toren. Neem aan het eind van de weg bij de T-kruising de afslag naar rechts de S.P. 116 op richting Castellaneta. Ga voorbij Km. 8.6  rechtsaf richting Agriturismo La Mandra. Deze afslag wordt met borden aangegeven. Op deze privé weg staat Villa Lavanda na 100m. aan de rechterkant.

Online boeken B&B Villa Lavanda