Autohuur

Met deze link kom je op de beste vergelijkingssite voor autohuur

 

DE ZEKERHEID VAN SUNNY CARS

 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Denk er om dat de naam op het contract gelijk moet zijn aan degene die de auto bestuurt en aan de naam op de creditcard, zowel bij betaling online als bij aankomst op de luchthaven. Als dit niet klopt krijg je de auto niet mee! Let even op dat bij sommige auto’s staat dat een 2echauffeur gratis is inbegrepen en dat kan fijn zijn, zodat niet altijd dezelfde persoon de “Bob” moet zijn. Onderstaand meer over de voorwaarden van Sunny Cars. Kijk tevoren of alles goed geregeld is en laat je dan op het vliegveld niet opnieuw afkoop eigen risico e.d. aansmeren als je moe bent van de reis!

 

Voorbeeld Huurvoorwaarden Sunny Cars

Omdat Sunny Cars vaak met meerdere verhuurpartners op een bestemming samenwerkt, kunnen de lokale huurvoorwaarden per auto verschillen. Hieronder vallen kosten voor one way huren, adresaflevering of accessoires, maar ook de regels voor o.a. de waarborg en minimumleeftijd. Controleer bij de keuze voor een ander model auto daarom altijd opnieuw de specifieke informatie onder de kopjes ´belangrijke huurinformatie´, ´adresaflevering/one way huren/grensoverschrijding´ en ´accessoires´.

Inclusief in de huurprijs

 • Ongelimiteerd aantal kilometers.
 • Luchthaven afleveringskosten.

 • WA/BA-verzekering volgens de wettelijk geldende standaard: WA verzekering conform de regelgeving in het land van huur. Totale dekking aanvullende WA verzekering Euro       7.500.000.
 • Aanvullende WA/BA-verzekering van 7,5 miljoen Euro.
 • CDW-verzekering (schade aan de huurauto)inclusief zonder eigen risico.
 • TP-verzekering (diefstal van de huurauto): inclusief zonder eigen risico.
  • Terugbetaling van schade aan glas, banden, bodem (incl. oliecarter en koppeling) en dak van de huurauto. Daarom is het in dit geval niet nodig hiervoor lokaal een extra verzekering af te sluiten.

  • Terugbetaling dossierkosten van schadeafhandeling-dit betaal je bij alle anderen wel, ook al is het de schuld van de tegenpartij.

 

 • Vergoeding van de sleepkosten bij een ongeval en van de kosten voor het verlies en beschadiging van de autosleutel en of -papieren.

 

 

 

 • Vergoeding bij (poging tot) diefstal van ingebouwde apparatuur uit de auto zoals radio en navigatiesysteem.

 

 

 • extra bestuurder: 1 inclusief.  (dit is absoluut een groot voordeel, maar is niet bij alle verhuurders van toepassing)overige extra bestuurders kosten € 5 per dag per bestuurder.     Eventuele extra bestuurders moeten ter plekke ook een rijbewijs en paspoort overleggen om op het huurcontract bijgeschreven te kunnen worden.

 • Sneeuwkettingen: in deze regio is het verplicht sneeuwkettingen bij je te hebben (of winterbanden) van 15 november t/m 15 april. Je hebt ze zelden nodig. Bij de meeste verhuurders is dit inbegrepen.
 • Ongevallenverzekering (pai) met een dekking van 20.000 Euro per inzittende van de huurauto.

Flexservice

Een reservering wijzigen is altijd gratis bij Sunny Cars. Toch meer flexibiliteit nodig? Dan is dit hét moment om de unieke Flexservice af te sluiten. Hiermee kun je namelijk je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang annuleren, zonder een reden op te geven. De Flexservice kost 1 Euro per huurdag (minimum 7 Euro en maximum 21 Euro) en kan later niet meer aan de reservering worden toegevoegd. Andere opties zijn: alleen auto’s laten zien waarbij een extra bestuurder al is inbegrepen en de express service, vlug afhalen, alles vooral geregeld.

Geen Creditcard

Heb je geen creditcard, dan wordt het in de meeste gevallen toch erg moeilijk om een auto te huren. Bij Sunny Cars kun je dan kiezen voor Servicepakket Geen Waarborg:

Auto huren zonder creditcard:

 • WAARBORG:

Keuze voor de optie No Deposit/huren zonder waarborg: Wanneer je bij het afsluiten van de overeenkomst van huur voor een auto met Sunny Cars International GmbH voor de optie ‘No Deposit” kiest, betekent dit dat je bij de wagenparkaanbieder ter plaatse geen borg hoeft te voldoen. Deze wordt conform Artikel 5 van de Algemene Voorwaarden van Sunny Cars Inter-national GmbH, door Sunny Cars aan de wagenparkaanbieder ter plaatse voldaan.

 • No Deposit / huren zonder waarborg:

Je bevestigt na het maken van de reservering via een aparte registratielink dat je, mocht na het inleveren van de huurauto bij de wagenparkaanbieder reden zijn tot inhouding van het geheel of een deel van deze borg (onder andere vanwege door jou veroorzaakte verkeersboetes of bijvoorbeeld kosten die je verschuldigd bent door het niet nakomen van de overeengekomen tankregeling), ver-plicht èn bereid bent dit bedrag aan Sunny Cars International GmbH te vergoeden, voor zover Sunny Cars International GmbH op basis van Artikel 6 van haar Algemene Voorwaarden gerechtigd is dit bedrag bij je te vorderen.

BELANGRIJK:

De volgende documenten moeten worden voorgelegd op het moment van de huur: ID kaart of paspoort en een recente telefoonrekening tonen en bij ophalen op de luchthaven plus een retourticket (e-ticket wordt geaccepteerd), de datum van het retourticket moet hetzelfde zijn als de inleverdatum van de auto.

Bij het online boeken kun je kiezen uit een creditcard – en die mag dan ook op naam van iemand anders staan of via IDEAL. Je moet dan wel opletten dat je een auto kiest die geen eigen risico heeft die je ter plaatse moet voldoen, want anders heb je hem nog nodig. Dit staat los van het feit dat Sunny je eigen risico zal vergoeden, dat komt achteraf pas.

Auto zonder creditcard te regelen vanuit B&B Villa Lavanda:

Zelfs dat is ons nog gelukt voor klanten die dachten dit “even” te regelen op de luchthaven en uiteindelijk bij ons aankwamen met een taxi vanaf het station van Gioia del Colle. Een plaatselijke ondernemer kwam deze gasten zelfs afhalen. Ze betaalden € 35,00 per dag voor een Ford Escort Stationwagen met een eigen risico van maar 200 euro. Daarmee waren we heel blij. Ze konden de auto op zondagmorgen achterlaten en de sleutel in de bus stoppen. Ook voor vervoer terug naar het station van Gioia del Colle weer voor ze geregeld. Dit kostte (€ 30,00).

Het was fijn dat het lukte en kan ook een goede oplossing zijn als of men bijv. maar een deel van de vakantie een auto wil huren. Het was een noodgreep en gelukkig was er een auto beschikbaar, maar dit is maar een klein bedrijf en het is toch beter het tevoren bij Sunny Cars of met ons te regelen, zodat je zeker weet dat het gaat werken.

Bepaalde periodes van het jaar geeft Sunny Cars aan vroegboekers diverse voordelen gratis:

Voordeel bij Sunny Cars – Ultieme Flexibiliteit


Aanbieding B&B Villa Lavanda Autohuur Sunny CarsDriedubbel voordeel als je nu boekt.
Door nu al een huurauto voor de zomer te reserveren, krijg je driedubbel voordeel. Kijk hier voor meer info over huren via Sunny Cars.

 1. Door vroeg te boeken ben je zeker van de gewenste auto. Zeker als je in het hoogseizoen vakantie viert, of een specifiek autotype wil zoals een cabrio, stationwagen of minivan, kan dit een groot verschil maken. Veel van de tarieven voor zomer 2020 staan al in het systeem, dus maak er gebruik van.

2. Bovendien heeft hij nog volop keuze uit verhuurstations, adresaflevering en ophaal- en inlevertijden.

3.Sunnycars geeft de Flexservice cadeau. Daarmee krijg je  de ultieme flexibiliteit: wijzigen zijn plannen alsnog, dan kan je de reservering dankzij de Flexservice tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Een reden opgeven is niet nodig. Je zit nergens aan vast en krijgt gewoon je geld terug. Klik hier voor de site van Sunnycars.

 

 

Reserven bij B&B Villa Lavanda