Grotere bestedingslimiet op je creditcard tijdens de vakantie

Extra geld storten op je creditcard

Dit is een bericht bij de creditcard van de Abn-Amro,

maar de meeste creditcards zullen deze mogelijkheid wel kennen

 

Wil je een bedrag betalen met je creditcard dat net boven je limiet ligt? Dan is het een goed idee om extra geld op uw creditcard te storten. Dit kan o.m. een goed idee zijn i.v.m. het blokkeren van een flink bedrag voor je autohuur tijdens je vakantie. Ontdek hoe dit werkt:

Hoe maak je geld over naar je creditcard?

Extra geld overmaken naar je creditcard is zo gebeurd. Je maakt een extra bedrag over en je bestedingsruimte wordt verhoogd met dit bedrag. Zo hoeft je niet je bestedingslimiet te verhogen, maar heb je tijdelijk meer bestedingsruimte op je creditcard. Geld storten op je creditcard kan op drie manieren. Via de ICS Creditcard app, Mijn ICS of via je bank.

Via de ABN AMRO Creditcard app of Creditcard Online:Wist je  dat je  snel en makkelijk geld naar je Card overmaakt via iDEAL? Je  betaling is meestal direct bijgeschreven. Betalen met iDEAL gaat via Creditcard Online en de ABN AMRO Creditcard app. Klik in de ABN AMRO Creditcard app rechtsboven op het icoon van een stapeltje munten om te betalen. Of log in op Creditcard Online en kies voor de optie ‘Betaling doen’.

Let op, tussen 22.30 uur en 03.00 uur worden betalingen niet verwerkt. Betalingen die je dan doet via iDEAL worden na 03.00 uur bijgeschreven.

Via je bank:

  1. Maak je spaargeld over naar onderstaand IBAN nummer van ICS:
    ABN AMRO: NL75 ABNA 0844 9970 56
  2. Vermeld je klantnummer. Dit vind je in Creditcard Online en de ABN AMRO Creditcard app.
  3. De verwerking van een betaling via internetbankieren duurt gemiddeld 2 werkdagen.

 

De voordelen om geld naar je creditcard over te maken

Elke creditcard heeft een maximale bestedingsruimte. Toch kan het in sommige situaties handig zijn om meer bestedingsruimte te hebben. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee.

1. Meer geld om te besteden

Ga je op reis en wil je een auto huren, maar ook een hotel reserveren? Soms is je maximale bestedingsruimte dan niet voldoende. Als je extra geld naar je creditcard overmaakt, heb je meer om te besteden. Ideaal!

2. Geld sparen

Behalve dat je door extra geld te storten op uw creditcard de bestedingsruimte verhoogt, krijg je bij bepaalde creditcards ook spaarrente over het positieve saldo.

  • Bij een positief saldo van € 500 of meer op je ABN AMRO creditcard, ontvang je spaarrente over het totale positieve saldo.
  • Je krijgt deze spaarrente bij alle creditcards van ABN AMRO.
  • De spaarrente is 1,0%

Huidige effectieve creditrente op jaarbasis. Wijzigingen voorbehouden.

3. Geen extra kosten voor het overmaken van geld

Wilt je je bestedingsruimte verhogen? We rekenen dan geen extra kosten voor het storten van geld op je creditcard.

Creditcard vergelijken en aanvragen

Heb je nog geen creditcard, maar wil je er wel één? Vergelijk onze creditcards en vraag de Card aan die het best bij u past.

Terug naar boven