Workshops Villa Lavanda

 

Tijdens je verblijf in B&B Villa Lavanda is een workshop Pugliese keuken mogelijk

evt. ook geheel vegetarisch

 

 

Het is mogelijk een kookworkshop Pugliese keuken  te volgen met aansluitende lunch of diner. Je leert niet alleen enkele gerechten te maken, maar ook meer over de Pugliese keuken de regionale passie voor eten en wijn. Je leert meer over de technieken en ingrediënten van de traditionele Pugliese recepten. Tijdens de workshop worden seizoensproducten gebruikt van hoge kwaliteit. De workshop wordt gegeven door mijn dochter Dita, evt. samen met haar man Giuseppe bij  Masseria La Mandra.

Workshop tin Piercing en tin Punching

Workshops in Puglia

Een oude techniek die men honderden jaren geleden o.m. gebruikt werd in kastjes door kolonisten in Amerika. Punching wil zeggen dat je alleen “deukjes” maakt en bij Piercing maak je ook gaatjes. Ik leerde dit zelf toen ik dit meubel  (kamer Mt. Lavinia) een  make-over gaf. Je kunt het van mij leren en dan later zelf toepassen op meubels, lampen etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Murgese paard bij B&B Villa Lavanda

 

Bij mijn dochter dita is het mogelijk diverse workshops te volgen op het gebied van paardendressuur en beter omgaan met je paard in het algemeen. Hier kan maatwerk geleverd worden en desgewenst meerdaagse cursussen.

 

Workshops Algemeen

 

Het is mogelijk meerdere workshops in één of meerdere categorieën te boeken en evt. een programma op maat overeen te komen. De duur van de workshops is steeds 2,5 – 3 uur + aansluitende maaltijd.  De kosten zijn € 85,00 per persoon. Als er maar één deelnemer is, wordt het een privéles en kost dit € 170,00. Bij meer dan 2 personen zal de workshop iets langer duren. Als je meerdere workshops bij ons volgt, krijg je 5 euro korting per persoon op alle workshops. Belangrijk is dat je tijdig boekt, zodat we e.e.a. goed kunnen plannen. In principe kunnen workshops zowel in de morgen als in de middag plaats vinden.

Niet aan de workshop deelnemende reisgenoten kunnen mee-eten voor 25 euro per persoon.

Boek nu je verblijf in Villa Lavanda en voeg je workshops toe.

 

Reserven bij B&B Villa Lavanda

Terug naar boven