Waarom boeken bij Villa Lavanda?

  In B&B Villa Lavanda draait het om de gasten!

 

Er zijn veel extra’s inbegrepen die maken dat je meer comfort hebt, maar ook minder bagage hoeft mee te nemen naar Italië.

 

Wie zijn onze gasten?

 

De meeste  gasten van Bed & Breakfast Villa Lavanda komen zonder kinderen. Soms omdat deze inmiddels het huis uit zijn, zonder hun ouders op vakantie gaan of het zijn stellen die nog geen kinderen hebben. Alleen in kamer ARWAV logeren in de maanden juli of augustus soms gasten die samen met  één kind van tenminste 10 jaar reizen. Op deze manier is de rust van onze gasten gegarandeerd.

Gasten die boeken bij B&B Villa Lavanda komen in de meeste gevallen uit Nederland en België, maar ook uit  andere landen. Soms komen gasten ook om een (vakantie) woning te vinden in deze streek en roepen daarbij mijn hulp in.  Met name kamer ARWAV (A Room With A View) wordt nogal eens geboekt door 2 vriendinnen, moeder en dochter, vader en zoon etc. Dit naar keuze met gebruik van alleen het grote bed of ook het eenpersoons bed. Ook komen geregeld  bevriende echtparen of kleine familiegroepjes logeren in Villa Lavanda.

Is het ook geschikt voor alleenreizende gasten? Ja absoluut, waarom niet!

Andere veel gestelde vragen vind je hier.

Je kunt in je eigen taal terecht:

 

Dat is voor de meeste gasten toch wel een groot voordeel, dat je altijd een Nederlandse back-up hebt, een gastvrouw de je kan bijstaan als er eens iets is, zoals een autoschade, problemen met de autohuur, bagage die niet gelijk met de gast arriveert etc. Het bespreken van een restaurant of excursie.

 

De gasteningang van Villa Lavanda:

Gasteningang B&B Villa Lavanda, Noci, Puglia, logeren bi Nederlanders in Puglia

Je krijgt een sleutel en kunt dus naar believen gaan en komen. Rondom het huis blijft alle verlichting branden tot 01.00 uur ‘s-nachts, zodat het gemakkelijk thuiskomen is. Neem af en toe ook eens de tijd een paar uur de tijd om “thuis te blijven”. Er staan je 3 veranda’s ter beschikking en we hebben een erg mooie tuin. Denk aan lezen, zonnen, kopje koffie of thee die je zelf kunt maken in de guestlounge, een fles wijn of spumante soldaat maken nadat je in het dorp een pizza hebt gegeten. Parkeren is op eigen terrein en dat is gemakkelijk, je hoeft nooit naar een parkeerplaatsje te zoeken.

 

Er is veel inbegrepen:

Ook een goede reden om te boeken bij Bed & Breakfast Villa Lavanda zijn de vele inbegrepen services.

Ook denken wij zoveel mogelijk aan milieuvriendelijke oplossingen, zonder daarbij op het comfort te beknibbelen.

 

Wat doen onze gasten?

Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Wil je wat meer over mij weten en over Villa Lavanda?

 kijk dan hier.