Huizen Met Mogelijkheden P.1

Voor wie in Puglia graag een huis wil kopen, geef ik hier op Huizen Met Mogelijkheden P.1 nog enige recente villa’s, lamia’s en trulli die nu te koop zijn en die een stapje  voor hebben op anderen omdat er meerwaarde te realiseren is, de prijs goed is, een fantastisch uitzicht of er andere voordelen zijn. Kortom: Huizen met mogelijkheden P.1! Volledigheidshalve: ik ben geen makelaar en heb geen van deze huizen in de verkoop. Ik ben je Property Finder en help je je droomhuis te zoeken, te vinden en te kopen.

Trulli en Lamia te koop Puglia

Op het platteland van Ostuni in de buurt van het fietspad van het aquaduct, te koop een complex van trulli en lamia’s in uitstekende staat.  De vraagprijs is € 195.000,00 en het woonoppervlak 100 M2. De woning is verdeeld in 2 verschillende maar aangrenzende wooneenheden, het trulli-deel bestaat uit entree-woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en badkamer; allemaal met originele “chianche”. Het deel van de lamia, recent gebouwd, bestaat uit een grote woonkamer-keuken, slaapkamer en badkamer, allemaal als een open ruimte. Aangesloten op waterleiding en riolering. Verwarming: een open haard die slechts een enkele kamer verwarmt (deze is niet verbonden met de rest van het huis, omdat de structuur voornamelijk in de zomer wordt gebruikt, als je wilt, is het voldoende om de open haard met de rest van het huis te verbinden). Groot erf vanwaar je de “Valle d’itria” kunt bewonderen. Omringend land van 5.000 M2 voornamelijk olijfgaard en boomgaard. Een zwembad is mogelijk. Het pad grenst aan een andere structuur die niet te koop is

Heel fraaie Lamia te koop

 

 

 

 

 

 

 

Waar gaat die ladder heen in Puglia

plattegrond Puglia

Er zijn zeker nog enkele verbeteringen mogelijk hier: bijv. gordijnen voor slaap nissen vervangen door barndoors, evt. met ventilatievenster erin. Maar het zijn geen ingewikkelde zaken en ook niet heel kostbaar.

 

 

Huizen met Mogelijkheden: op te knappen trulli en Lamia te koop Puglia

plattegrond trulli en lamia te koop Puglia

Puglia Huizen met mogelijkheden nr. 2Deze trulli en lamia zijn op te knap-pen. Vraagprijs € 89.000,00 en be-woonbare oppervlakte 81 M2 Ceglie Messapica 5 kegels en groot erf.  8000 M2 terrein met olijven, druiven en fruitbomen. Niet zelf contact opnemen met makelaars, want dan kan ik niet meer voor je bemiddelen!

 

ostuni villa met trulli te koop

Huizen met mogelijkheden. Hier het dak met de kegels van een interessante groep trulli in Puglia

Te koop een karakteristieke villa geflankeerd door prachtige trulli in de buurt van  Francavilla Fontana ongeveer 4,5 km van Ostuni. Het gebied is  het hele jaar door bewoond. Het land van meer dan 1 Ha. is beplant met olijfbomen, amandelbomen en fruitbomen. Een groot erf anticipeert op een veranda die ideaal is voor momenten van ontspanning. In het nieuw gebouwde deel is er een grote woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer met ligbad; de trullo, met zowel interne als externe ingang, bestaat uit een hal en 2 nis-sen die 2 slaapkamers huisvesten. Extern is er een gereedschapsschuur en een oven-ruimte, extra waarde de dubbele ingang. De Plattegrond huis te koop in Francavilla Fontana Pugliawoning heeft een onlangs geïnstalleerd gasverwarmingssysteem. Over het algemeen moet worden verbeterd 1 ha. terrein. Er zitten wat minder fraaie tegels in, maar die kunnen vervangen worden of evt. deels geverfd. Bovendien hoeft mijn smaak die van jou niet te zijn. De badkamers zijn ook wel aan een update toe.  Het is meestal wel mogelijk om het bidet te verwijderen en daardoor een lekkere grote inloopdouche te kunnen maken. Ook een nieuwe keuken is hard nodig, want die heeft zijn beste tijd gehad. De prijs is van € 98.000,00 gezakt naar € 92.000,00.

Huizen Met Meerwaarde. Een schitterende villa te koop in de Itrie ValleiPrachtige luxe villa in Puglia te koopPrijs op aanvraag en zal dus het nodige kosten, toch vermeldenswaard, want heel bijzonder: Oude residentie met een woonoppervlakte van 230 M2. van de late jaren 800, omgeven door 200 eeuwenoude olijfbomen en fruitbomen. De boerderij werd vervolgens gerenoveerd en uitgebreid. Met respect voor de architectonische details van die tijd en de omringende natuur. Entree via een grote hal met paviljoengewelven, originele stenen muren, een grote wintertuin van waaruit een prachtig “infinity” zwembad en de tuin bewonderd kunnen worden. De woon-eetkamer bevat een oude oven die de huidige keuken is geworden. Een plafond met stergewelven. Verder het slaapgedeelte met 3 grote slaapkamers en 3 badkamers. De originele stenen tonplafonds, de handgeschilderde deuren, de boiserie verkregen in de muren, kenmerken de zorgvuldige conservatieve restauratie. Er is een elegante glazen trap , naar de   dakterrassen van waaruit  een sprookjesachtig landschap te zien is. De zorg voor de restauratie wordt gecombineerd met een nieuwste generatie technologie, hun fusie maakt de woning luxueus, functioneel en gastvrij. Het huis is uitgerust met een artesische put, biologische put, irrigatiesystemen en technologisch geavanceerde interne systemen van grote efficiëntie. Geleide verwarming en airconditioning. Zonnepanelen, alarmsysteem en videobewaking.

Luxe villa in de Itrie Vallei te koop

 

 

 

 

 

Luxe overdekte veranda bij luxe villa in de Itrie Vallei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Terug naar boven