HUIZEN MET MOGELIJKHEDEN

Hier stel ik enige huizen voor die nu, juli 2021 te koop staan en waarbij in alle gevallen een winst is te realiseren. Ik kan je helpen met het vinden van je droomhuis in Puglia. Dat kan één van deze huizen zijn, waarbij er winst is te behalen, maar natuurlijk hangt alles af van jouw wensen en budget. Benader nooit zelf een makelaar rechtstreeks, want daarmee sluit je mijn bemiddeling en hulp uit. Laat me weten wat je wilt en bedenk dat er nu in de resterende maanden van dit jaar nog de superbonus110 is waarmee je op kosten van de Italiaanse staat een aantal energieverbruik verbeterende maatregelen kunt laten uitvoeren zonder dat het je iets kost. Dan moet er wel snel gehandeld worden! Wil je meer weten over deze huizen of over andere huizen, laat het me dan weten en we maken er werk van!

 

Het eerste huis:

alternatief voor spaarrekening

Trullo en Lamie, in een rustieke staat in renovatie, gelegen in één van de mooiste plaatsen in de Itrie Vallei. Voorbereid op de bouw van een woonkamer, drie slaapkamers, hal, keuken en badkamer en met Pergola ervoor. Ruim 4.2 hectare, gedeeltelijk bos, doorkruist door spoorweg. Dat zal een trein zijn van een locale boemel.  Aangesloten op electriciteitsnet. Eigen watervoorziening  voor oppompen water + wateropslagput.

 

Er zit voor een deel een mooie antieke vloer in en die moet blijven natuurlijk, maar wel opgeknapt worden. Er moet nog stucwerk worden aangebracht en ramen en deuren +  een deel van de vloeren. Ook zullen leidingen en dergelijke moeten worden aangebracht. Het pand meet 185 M2. En het terrein bijna 4,3 ha.

 

Dit is een project voor wie een flinke waardevermeerdering wil bereiken en alles naar eigen smaak wil hebben. Als je dan nog een zwembad toevoegd, heb je je eigen paradiijsje in de Itrie Vallei gerealiseerd wat tonnen waard zal zijn.

 

De vraagprijs is € 135.000,00.

 

Het tweede huis:

Schitterend huis in Puglia, Italie

 Het 2e huis:  dat ik wil voorstellen is gelegen aan de rand van de Itrie Vallei  op 3 km. van het dorp. Het pand is zoals te zien, panoramisch gelegen.  Er zijn 4 konen en moet ook hier en daar nog worden afgemaakt qua stucwerk, ramen en deuren.

 

Ook zullen leidingen en dergelijke moeten worden aangebracht Ook hier valt een flinke waardevermeerdering te realiseren en ook deze is schitterend gelegen.

 

Het terrein is ongeveer 3.600 M2 groot en het huis 140M2. Er zijn ook 2 bijgebouwen en een wateropslagput.

 

De vraagprijs was € 136.000,00, maar is op donderdag 29 juli verlaagd tot € 129.000,00.

 

Het derde huis:

Een beter rendement dan een spaarrekening

Villa met 4 kamers verdeeld over 2 verdiepingen. De 1e verdieping bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer, terwijl de tweede verdieping bestaat uit een hal die leidt naar de badkamer en de twee slaapkamers.

 

De begane grond is in uitstekende staat, terwijl de 2e verdieping in een rustieke staat verkeert. Deze moet dus nog worden gevoegd en van vloeren en leidingen voorzien. Er is een ruime veranda op de 1e verdieping met schitterend uitzicht.

 

Op de begane grond zijn de kozijnen anticorrodal met dubbele beglazing voorzien van horren en anti-inbraak tralies De vloer is in grès porcellanata (dubbel gebakken tegels).

 

Er zijn een open haard en een steenoven, dus dat wordt heerlijke pizza’s en brood bakken.

Er is een groot erf dat je kunt gebruiken om te parkeren, maar ook om verder in te richten met planten en een gezellige ruimte om te lunchen en te BBQen en natuurlijk de pizza’s te bakken.

 

De villa  is gelegen op 5 km van één van de mooiste plaatsen van de Itrie Vallei en ongeveer 12 km. van zee.

Het vliegveld van Brindisi is het dichtstbij, maar ook vanaf vliegveld Bari goed te doen.

De villa meet 110M2 en het terrein 3.000 M2.

De vraagprijs is de afgelopen week verlaag van € 110.000,00 naar € 99.000,00.

 

Ook hier is weer flink aan de waarde toe te voegen door middel van verdere afwerkingen.

 

Het vierde huis:

Sparen brengt niets meer op. Een waarde vaste belegging

Ook deze heeft 3 slaapkamers, een keuken, woonkamer en 2 ruime veranda’s.

Een tuin en een houtoven. Er zijn volwassen fruitbomen.

Vrijstaande villa met omliggend land (1800 m²) en boomgaard, gelegen 8 km van de zee en 1 km van de stad, in een panoramische en residentiële omgeving, richting Ceglie Messapica.

 

De oppervlakte van het huis is 116 M2 en het terrein meet 1800 M2.

De vraagprijs is € 180.000,00, maar daar krijgen we echt nog wel wat af!

Hier valt de waardevermeerdering vooral te halen uit cosmetische veranderingen en een renovatie van de badkamer, aankleding van het erf en het aanleggen van een zwembad.

 

 

Het vijfde huis:

Een handige klusser knapt dit huis op

Dit is een karakteristiek landhuis in de allereerste buitenwijken van Ostuni, in een woonwijk die het hele jaar bewoond is.

Het boven de grond verheven huis heeft een aangename en ruime panoramische veranda, binnen bestaat het uit een hal die het woongedeelte verdeeld tussen een ruime woonkamer met open haard en een eetkamer met kitchenette, gevolgd door het slaapgedeelte met 2 zeer grote slaapkamers. Een grote meer-waarde is het volledig zelfstandige bijgebouw (er tegenaan gebouwd en be-staande uit een woonkamer met kitchenette, open haard en badkamer op de be-gane grond en een ruime kamer op de 1e verdieping. De woning beschikt over een dubbele garage op straatniveau en een ruime veranda op de eerste etage.

 

Het terrein is beplant met veel groenblijvende bomen, evenals de typische vegetatie en olijfgaard. Het huis heeft dubbele beglazing en houten kozijnen met muggenhorren en een verwarmingssysteem met radiatoren op LPG-gastank, maar het is mogelijk om het aan te sluiten op het stadsgas (voordeliger dan een gastank), maar nog voordeliger is in 2021 nog te profiteren van de Superbonus 110 en misschien wel op fotovoltaici met opslagtank te gaan verwarmen. Je moet er dan wel snel bij zijn, want deze regeling loopt af eind 2021.

 

Oppervlakte huis staat niet vermeld.

Aan de plattegronden te zien ongeveer 130 M2

Oppervlakte grond 5.500 M2

Vraagprijs € 185.000,00.

De waardevermeerdering bestaat hier uit vooral cosmetische ingrepen en renovatie van de badkamers.

 

Het zesde huis:

Een paleisje van te maken in Italie

Een antieke boerderij uit 1800 te koop in een buitenwijk van Monopoli. Deze is verdeeld over twee niveaus bestaande uit drie kamers op de eerste verdieping met tongewelven met daarboven een groot terras met een prachtig uitzicht op zee.

 

Dit is een schitterende woning helemaal van natuursteen met de mogelijkheid hier meer uit te halen dan alleen de woning op de eerste verdieping. De begane grondverdieping was de eigenlijke boerderij en kan evt. verder ontwikkeld worden.

 

Het pand omvat een erf van exclusief eigendom, een grote binnenplaats aan de achterkant en een tuin van 200 m².

Het interieur is in goede algemene staat. De woning is voorzien van een airconditioning systeem op de eerste verdieping. De vloer is in originele Chianche op de begane grond en gelamineerd hout op de eerste verdieping.

 

Het terrein is omheind, vierkant, binnenplaats en tuin aan de achterkant, grote waterput voor het opvangen van regenwater.

De woning is gelegen op ongeveer 9 km van Monopoli, in de directe omgeving zijn er andere huizen evenals een bediend gebied

Vraagprijs € 170.000,00.

Oppervlakte huis is 135 M2.

 

Het zevende huis:

Een antieke boerderij in de Itrie Vallei in Puglia

MASSERIA TE KOOP IN OSTUNI

Te koop een oude  Masseria met 28000 M2 grond op het platteland tussen Ostuni en Cisternino en de mooiste stranden van de Adriatische Zee. De oude panoramische gelegen boerderij in de vallei bestaat uit: stallen op de begane grond, herenhuis met panoramische terrassen, externe binnenplaatsen, grote berging. Het land wordt gecultiveerd met olijfgaarden en verschillende vruchtenbomen, met de mogelijkheid om wijngaarden te planten met inheemse druiven (malvasia),  er is de mogelijkheid het huis uit te breiden met nog eens 95 M2 en er zijn natuurlijk ook de stallen die verbouwd zouden kunnen worden.

 

 

Gelegen op slechts 30 minuten van de luchthaven Salento van Brindisi.

Het huis meet 300 M2 oppervlakte. Er zijn 7 slaapkamers en 4 andere ruimtes. Diverse badkamers en woonkeuken. Hier is van alles mogelijk, zowel voor iemand die het zelf gaat opknappen als voor iemand die een architect in de arm neemt en er een prestige project van gaat laten maken.

 

 

Vraagprijs € 340.000,00.