Huizen met Mogelijkheden P.3

Van de volgende zou je op het eerste moment zeggen dat ziet er niet best uit! Maar: er is een mooi uitzicht en van binnen ziet het er echt beter uit:

Trulli op te knappen te koop in Ceglie MessapicaVraagprijs 59 mille en oppervlakte 60 M2 en hier kan zeker iets heel moois van gemaakt worden.

Trulli van binnen iets moois van te maken

Op het platteland van Ceglie Messapica, in de richting van Martina Franca te koop een complex van trulli bestaande uit 5 kegels, bestaande uit een woonkamer met kitchenette, alkoof bed, open haard, externe badkamer. De woning heeft een erf aan de voorkant, wateropslag put, aangesloten op het elektriciteitsnet en is omgeven door ongeveer 3.735 M2. land.

 

 

 

 

Puglia te koop schitterend complex trulliPuglia schitterende villa te koop

720 mille is niet mis, maar dan heb je ook wat: 220 M2 woonruimte. La Trullaria Ceglie Messapica (BR) is een landhuis omgeven door ongeveer 2 ha. mediterraan land met olijfbomen, kersenbomen en steeneiken. Het is gelegen op het platteland van Ceglie Messapica, een gerenommeerd eet- en wijndorp in de provincie Brindisi, Alto Salento, in het hart van de Itria-vallei. Het huis bestaat uit 4 wooneenheden: La Lamia “oude stal”; de Trullo Sovrano, een grote stenen trullo met aangrenzende kleine nissen met kegels; de Trulletto bestond uit 3 binnenkant schitterende villa Puglia te koopstenen kegels en de Lametta, een voormalige wateropslag.. Om dit eerste deel van het pand compleet te maken: het panoramische terras, het solarium en het zwembad. Ver van het hoofdlichaam, ondergedompeld in de vegetatie, zijn er 5 andere onafhankelijke trulli. Deze, eenmaal gescheiden van het pand en gerenoveerd, kunnen een extra depandance voor gasten of een nieuwe onuitputtelijke bron van investeringen worden. Oppervlakte Trullo Sovrano en Lamia: 170 m² c.a. Terrein: 2 Ha. Boomsoorten: 150 Olijfbomen – 100 Kersenbomen. Status: Uitstekend / Gerenoveerd Overig: Er zijn 3 andere kegels grenzend aan deTrullo Sovrano  van in totaal 30 M2  te restaureren. Overig: 5 onafhankelijke kegels te restaureren. Oppervlakte 5 Kegels: 50 m² c.a

Mooi en te koop in Puglia in de Itrie Vallei

Op ongeveer 4 km, op de wegFraie vloer in deze trullo die te koop is die Ceglie Messapica ver-bindt met Villa Castelli, vinden we deze charmante groep trulli met een vraagprijs van € 85.000,00. Er is een olijfgaard en enkele amandelbomen met lamia met open haard als woongedeelte er tegenover is er de trullo met 4 kegels als een slaapgedeelte. Beide structuren zijn goed gedefinieerd door de zichtbare  steen, waardoor ze zeer elegant en gastvrij zijn. Op het erf  is er ook een kleine houtgestookte oven, die een externe coating heeft die consistent is met de andere 2 structuren. Toegang tot de trullo, bevinden we ons in de woonkamer die de 2 nissen verdeelt: aan de rechterkant een alkoof die momenteel is ingericht voor een dubbel bed, en aan de linkerkant vinden we de open haard, een kleine kast en de tweede alkoof die 2 eenpersoonsbedden herbergt.

Huizen te koop in PugliaMooie stenen gewelven in trulli en lamiaTe koop vastgoedcomplex op het platteland van Ceglie Messapica in een zeer rustige landelijke omgeving. Het pand moet momenteel worden voltooid, op de foto’s wordt de huidige staat weergegeven en een render van een project dat is goedgekeurd om het te voltooien. De woning bestaat uit een Trullo die is voorbe-reid voor 2 slaapkamers, 2 badkamers en een kleine woonkamer Hier is een bouwvergunning voor afgegeven in Pugliamet een originele stenen open haard te hebben; Het is voorbereid om een eetkamer / kitchenette, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en een veranda te hebben. In het midden, tussen de twee lichamen, vinden we een stenen erf en voor een zwembad van 10 x 4 M2. Je koopt dit dus in de huidige staat en met een goedgekeurd project om uit te breiden en te moderniseren en een zwembad aan te leggen. Of je dit wilt laten doen of het in de huidige toestand wilt houden en misschien alleen het zwembad wilt realiseren, hangt natuurlijk helemaal van jou af. De vraagprijs in de huidige staat is € 175.000,00. De huidige woonoppervlakte is 120 M2.

Huizen en trulli te koop in Puglia, Italie

Studio/loft Ostuni te koop

Ostuni studio/loft te koop30 M2 en vraagprijs 58 mille. Te koop in Ostuni een karakteristiek historisch huis op de begane grond met zichtbare steen. Het is gelegen in het negentiende-eeuwse gebied op een steenworp afstand van het historische centrum van de Witte Stad. Deze studio/ loft  bestaat intern uit een grote kamer met een gemetselde kitchenette,  heel smaakvol gedaan,  een mezzanine met een tweepersoonsbed; een berging en een badkamer met douche. Zoals je ziet is er nog een 3e slaapplaats  onder de mezzanine. De woning is in uitstekende algemene staat, volledig gerenoveerd en afgewerkt.  Verwar-ming en koeling via split.

 

 

 

groepje trulli met lamia

trulli en huizen te koop in Puglia

Op het Martinese platteland  verkoopt een privé eigenaar trulli en lamia die te moderniseren zijn en een oppervlakte hebben van 55 M2.  € 68.000,00 is de vraagprijs. Het geheel is omheind met de typische droogstenen muren en een terrein van 8.500 M2 . Het woongedeelte bestaat uit een lamia die wordt gebruikt als slaap- gedeelte en 2 trulli met 2 nissen die worden gebruikt als een woonkamer met kitchenette, extern vinden we opslagruimten, houtgestookte oven en badkamer.

 

 

 

 

Nederlandse hulp bij het kopen van een huis in Puglia

complex trulli in Ceglie Messapica te koopVraagprijs 130.000 en 120M2 woonoppervlakte. Op slechts 2 km  van Ceglie Messapica, in het hart van de Valle d’Itria, bieden wij te koop een prachtig complex van trulli en lamias verdeeld in twee aangrenzende eenheden die communicerend kunnen worden gemaakt. Het grootste deel is al bewoonbaar en bestaat uit woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en alkoof (daar slapen ze hier ook altijd in en doen er dan meestal een gordijn voor, maar misschien is een schuifdeur (een barndoor)  wel zo mooi en iets meer privacy Het aangrenzende deel bestaat uit twee stenen lamia’s in hun oorspronkelijke staat met typische stenen gewelven en open haard. De woning beschikt over een handige berging / wasruimte en een binnenplaats volledig in steen te herstellen. Ondanks dat het bewoonbaar is en in uitstekende structurele staat verkeert, vereist het huis modernisering en renovatie van de lamias. Het bijbehorende terrein is ongeveer 20.000 M2

 

 

 

Opknaphuis 45 mille PugliaGoed zelf op te knappen Puglia

Natuurlijk zijn er nog veel mogelijkheden denkbaar. Het hangt allemaal van je budget af en van je wensen.  Trulli en/of Lamia, villa, zwembad,  op het platteland of toch liever in het centrum, als vakantiewoning,al dan niet met Schitterende vloer in op te knappen huis Pugliaverhuur, of als permanente bewoning.  In het laatste geval moet je bedenken dat als je je voor het eerst in Italie permanent vestigt, je in aanmerking kunt komen voor een flattax van maar 7% gedurende maximaal 10 jaar over je buitenlandse pensioen, mits je je vestigt in een gemeente met minder dan 20.000 inwoners. Er is voor ieder budget iets moois te vinden, al dan niet met opknappen en uiteindelijk is iedereen gelukkig met zijn keuze en wordt dat je fijne plekje hier in Puglia.

 

 

 

 

 

 

Schitterende villa met zwembad PugliaPuglia, buitenkansje, Villa  met zwembad voor € 200.000,00 en daar krijgen we vast nog wel iets van af! Het huis bevindt zich in de Itrie Vallei en wel in Ostuni. Het huis heeft 3 slaapkamers, een veranda met directe toegang tot de woonkeuken, 2 slaapkamers en een  badkamer. Op de verdieping eronder een comfortabele  kamer met badkamer en kast. 3000 M2 land compleet met een prachtig zwembad en verschillende fruitbomen. De Villa is volledig gerenoveerd en heeft PVC kozijnen met dubbele beglazing, rolhorren en luiken met beweegbare lamellen. Stenen vloeren en een open haard in de woonkamer.3000 M2  terrein en een erf dat zowel voor parkeerplaats als voor gezellige lunches en diners kan worden gebruikt. Het land is rijk aan fruitbomen en is compleet met een comfortabel zwembad.

De villa ligt op iets minder dan 6 km van de stad Ostuni en ongeveer 13 km van de zee.Voordelen: het zwembad, het is echt zelden dat je voor deze prijs een villa die gerenoveerd is kunt vinden die ook nog eens een zwembad heeft. Gaat dit jullie droomhuis worden? Moet je wel snel zijn, want die gaat niet lang te koop staan!

 

 

Klik hier als je terug wilt naar Pagina 1 van Huizen Met Mogelijkheden.

Klik hier als je terug wilt naar Pagina 2 van Huizen Met Mogelijkheden.

Wil je meer weten over te koop staande huizen in Puglia en mijn werkwijze, laat het me dan weten via onderstaand contactformulier.

 

     

     

    Terug naar boven