Huizen Met Mogelijkheden P.2

Voor wie in Puglia graag een huis wil kopen, geef ik hier op Huizen Met Mogelijkheden P.2 nog enige recente villa’s, lamia’s en trulli die nu te koop zijn en die een stapje  voor hebben op anderen omdat er meerwaarde te realiseren is, de prijs goed is, een fantastisch uitzicht of er andere voordelen zijn. Kortom: Huizen met mogelijkheden P.2! Volledigheidshalve: ik ben geen makelaar en heb geen van deze huizen in de verkoop. Ik ben je Property Finder en help je je droomhuis te zoeken, te vinden en te kopen.

trulli FrancavillaIk help je met het vinden van Huizen met Mogelijkheden in PugliaEen trullo en een lamia. De  vraagprijs is € 150.000,00 en er is 135 M2 woonoppervlakte er zijn 2 slaapkamers. Een betoverende oprijlaan grotendeels begrensd door eeuwenoude olijfbomen en fruitbomen. De accommodatie  waar je komt via een eigen privé weggetje op het typische platteland van Ostuni, langs de provinciale weg die het verbindt met San Michele Salentino. Het land beslaat ongeveer 3  Ha. en wordt begrensd door typische droogstenen muren en wordt voornamelijk gecultiveerd met olijfbomen. Beide structuren zijn in goede statische en structurele staat en hebben in de loop der jaren de rustieke en originele uitstraling behouden die hen kenmerkt. Een uitstekende oplossing om een prachtige en suggestieve toeristische context te creëren of gewoon om ondergedompeld in de natuur te leven, want het is een zeer rustige omgeving omringd door groen. De basis is er, maar er zal het nodige werk verricht dienen te worden. Hier is iets heel moois van te maken en uitbreidingen en een zwembad zijn zeker mogelijk, ook, gezien de hoeveelheid grond.

Trulli in de Itrie vallei te koop

Huizen met Mogelijkheden in Puglia - ik help je jouw ideale huis te vindenEen  heel lief huisje met een vraagprijs van € 125.000,00 en 109 M2 woonoppervlakte. Deze trulli en lamia gelegen in Ostuni  bestaan uit een woon-kamer met open haard, slaapkamer en badkamer; aangrenzend een andere slaap-kamer met bijkeuken, badkamer, keuken en kast. Onafhankelijke toegang. Verhard erf aan de voorkant en 8000 M2 land.  Warmtepomp en watertank.

 

Te koop groepje Trulli Martina Franca

Begin hier je zoektocht naar jouw droomhuis in Puglia. Huizen met Mogelijkheden help ik je te vinden.Een groepje trulli met 4 coni, 2 nissen en 2 lamiettes: 130 M2 en een prachtig uitzicht. Ongerept heuvelachtig gebied.  Vraagprijs € 130.000,00. Trulli op originele wijze bewaard gebleven met molensteen.

te koop trulli en lamia Puglia Ceglie Messapica

Bedenk eens hoe heerlijk je hier in je eigen huisje zult genieten van het Pugliese landschap.Van deze is de basis heel goed, maar er zal opgeknapt moeten worden. De vraagprijs is € 170.000,00 en er is 180M2 woonoppervlakte. Op 4 km. van Ceglie Messapica(Br) een fantastisch vastgoed complex bestaande uit een Trullo met  4 kegels, waarvan er één centraal is en drie nissen, een lamia van ongeveer 45 M2  bestaande uit 3 kamers met 2 nissen en badkamer, gekenmerkt door tongewelven.  Nog een gebouw van 30 M2 met  een enkel compartiment en een lokale oven van ongeveer 12 M2. Het pand is omgeven door 2 Ha. land met olijf- en fruitbomen. De hoeveelheid bebouwing die is toegestaan hangt samen met de hoeveelheid land, derhalve is hier zeker de mogelijkheid tot uitbreiding en een zwembad te bouwen.

schitterende loft in Ostuni te koop

Huizen, trulli en lamia's te koop, met en zonder zwembad, villa's etc. Puglia.Voor wie af en toe naar Puglia wil komen en dan toch een eigen verblijfplaats wil hebben, maar ook een prima object om te verhuren: Woonoppervlakte 30 M2 vraagprijs  39 mille. Gelegen in het prachtige historische centrum van de Witte Stad, in een van de vele bijzondere steegjes, een stenen studio op de tussenverdieping en volledig gerenoveerd. Het pand bestaat uit loft met tongewelven, een alkoof met een gemetselde kitchenette en inductiekookplaat en een badkamer met douche. Op een steenworp afstand van de kathedraal.

te koop groepje trulli Puglia

Trulli en lamia's te koop - Huizen met Mogelijkheden in PugliaVakantiewoning in PugliaVraagprijs € 138.000,00   trulli en lamia woonoppervlakte 123 M2 Een villa met aangrenzende trullo en bijgebouw, elegant en uniek in zijn soort, het is al bewoonbaar en is gelegen in een rustige en prive-omgeving. Een oprijlaan, versierd met kleurrijke bloembedden leidt naar het grote geplaveide erf. Het gebouw, omlijst door de veranda, bestaat uit een groot keuken-compartiment met open haard, badkamer met douche en 2 slaapkamers. De gang verbindt de villa met de trullo die een grote kamer herbergt. Het bijgebouw bestaat uit een grote kamer en een kitchenette met een oven. Het land van ongeveer 2 ha. bestaat uit sierplanten, olijfbomen, waaronder enkele eeuwenoude, en amandelbomen. Voor de watervoorziening heeft deze villa een artesische put en 2  opslagreservoirs voor water (waarschijnlijk één voor regenwater en één voor drinkwater.  In de bad- en slaapkamer rode tegels als je die niet mooi vindt kun je ze altijd vervangen of verven in een andere kleur. Gezien de hoeveelheid land zal een zwembad zeker tot de mogelijkheden behoren.

villa te koop Puglia Itrie Vallei

Puglia huizen kopen kijk hier naar de mogelijkheden en hulp bij het zoekenPuglia huizen kopen kijk hier naar de mogelijkheden en hulp bij het zoekenVraagprijs € 155.000,00 en 300 M2. woonoppervlakte: deze verhoogde villa in de richting van Francavilla Fontana ongeveer 5 km van Ostuni. De woning is gelegen in een zeer mooie omgeving, omgeven door het groen van het platteland en hierdoor kun je  genieten van volledige privacy. Uitstekende externe aanhorigheden: de ingang wordt vooraf gegaan door een groot erf verrijkt door de aanwezigheid van een externe oven. De villa is volledig omgeven door een grote veranda ideaal voor ontspanning. Binnen bestaat het uit een comfortabele woonkamer met kitchenette, 3 slaapkamers en een badkamer met douche. Er is ook een  berging van ongeveer 150 M2 met een uitstekende transformatiewaarde; naast elkaar is er een bijgebouw met eethoek en kitchenette, een slaapkamer en een complete badkamer. De aanwezigheid van 2 reservoirs en een artesische put maakt het geheel compleet; er is ook een verwarmings- en airconditioningsysteem. 6.500 M2 land beplant met ongeveer 80 olijfbomen en verschillende fruitbomen Er zal het e.e.a. opgeknapt moeten worden, vooral cosmetisch en die grote berging valt wellicht te transformeren tot een andere bestemming. Kortom een groot volume voor wie meerwaarde wil creëren.

Te koop villa met trulli Puglia

Naar Puglia verhuizen en een trullo kopenJe eigen trullo in Puglia, wat een heerlijk idee  Deze trullo met lamia op het platteland van Ceglie Messapica heeft een woonoppervlakte van 120 M2. Vraagprijs€ 150.000,00.  Trulli bestaande  uit 4 kegels met kleine aangrenzende villa. 1 of 2 slaapkamers in de trulli, die in goede staat zijn.  Het villaatje bestaat uit een  woon- en eetkamer, 1 slaap- en een badkamer. Een buitenoven,  een veranda en een groot erf met chianche.  1,5 Ha. land . Zwembad mogelijk?

 

Voordelig huisje in Puglia

Naar Puglia verhuizen en een trullo kopenMet pensioen in Puglia met belastingvoordeelNu weer een heel voordelige woning met 2 slaapkamers, een oppervlakte van 50 M2 en een vraagprijs van 48 mille: In debuurt van het Tsunami waterpark een villaatje te koop van ongeveer 50M2, omgeven door een stuk land van ongeveer 2.000 M2 Het is samengesteld uit keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

plattegrond villa Puglia te koop
plattegrond huis 48 mille

Is hier niet wat  ruimte toe te voegen door de gang te verwijderen en  derhalve  één slaapkamer te vergroten en dan  de      badkamer tussen de slaapkamers in te  positioneren of een kleine aanbouw  hiervoor te maken?

Huis te koop met schitterende vloer in Puglia

droomhuis PugliaTrulli PugliaSommige mensen houden wel van Puglia, maar niet persé van op het platteland wonen, ze zitten liever in een bewoonde buurt: In Ceglie Messapica een huis met een woonoppervlak van 93 M2 voor € 149.000,00. Dit huis is al zeer smaakvol opgeknapt: In Puglia, in het hart van het historische centrum van Ceglie Messapica, op een steenworp afstand van het centrale plein, “Piazza Plebiscito”, is te koop een oud fijn gerestaureerd huis op de tussenverdieping met dubbele ingang en mogelijkheid tot splitsen, bestaande uit woonkamer, dubbele keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, methaan verwarming, open haard.

Huis te koop in Puglia voor 33 mille

droomhuis Puglia

Opknaphuis in Puglia, ItalieDeze moet duidelijk opgeknapt worden, maar daar is de vraagprijs van 33 mille dan ook naar. Het woonoppervlak is 48 M2. In San Vito dei Normanni op 2 km van de stad, een eigendom bestaande uit 2 kamers en accessoires en ongeveer 4000 M2 grond met olijfgaard. De accommodatie is uitgerust met een artesische put. Dus eigen water en dat is een groot voordeel!

Lizzanello huis te koop prov. Brindisi

In Lizzanello, net zuidelijk van Lecce te koop een vrijstaand huis met ruime kamers, een vraagprijs van maar 40 mille en een oppervlakte van 130 M2:  Begane grond  een grote entree/woonkamer met open haard, eetkamer, keuken, badkamer; op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een badkamer. Er is een algemene renovatie nodig, maar desondanks een prima prijs.

Huis te koop in Carovigno in de buurt van Locorotondo 160 mille

plattegrond huis te koop in Carovigno

Carovigno: dit vrijstaande huis met een vraagprijs van € 160.000,00is al helemaal gerenoveerd en ingericht. woonoppervlakte 117 M2. Mooi, jeugdig en sprankelend, Grote en lichte open ruimte bergruimte, keuken, een kleine moestuin, berging en toegang tot het terras; Op de bovenste tussenverdieping een slaap-kamer met badkamer; in de kelder, 2 onderling verbonden kamers en een badkamer. Toegevoegde waarde een prachtig terras om uit te rusten en een wasruimte. Pelletkachel voor verwarming, nieuwste generatie elektrische boiler voor warm water. Luxe afwerkingen.

Puglia huis te koop 70 mille schitterend uitzicht

Een landelijk vrijstaand huis in Locorotondo met een schitterend uitzicht over de Itrie Vallei Men vraagt 70 mille en het is 140 M2 groot. Niet gek voor die prijs! Enige modernisatie nodig, maar vooral cosmetisch. Landelijk huis met een suggestief panoramisch uitzicht op het canale di Pirro en dus niet ver van zee, verdeeld over  2 verdiepingen  met opslag en terrein  van ongeveer 800M2 . De woning is gelegen in een omgeving die het hele jaar bewoond is.  De locatie is strategisch tussen zee en heuvels en ligt op 17 km van de zee (Savelletri – Capitolo), 10 km van Alberobello, 8 km van Fasano, 6 km van Locorotondo, 60 km van Bari. De wooneenheid bestaat op de eerste verdieping uit een woonkamer met keuken, hal, een grote slaapkamer en een badkamer; op de begane grond door 2 grote kamers (momenteel opslag) met tuin. Willen de kamers op de BG van bestemming opslag naar slaapkamer gaan, moet er een geometra worden ingeschakeld en leges worden betaald. Als het uitsluitend voor eigen gebruik is, is dat niet persé nodig. Een bestemmingsverandering verhoogt de waarde van het huis wel.

Ceglie Messapica te koop € 110.000,00


Te koop  in  Ceglie Messapica een antiek huis gevormd door trulli en lamie.  Vraagprijs € 110.000,00 en 88 M2 woonoppervlakte. Intern vinden we een inkomhal, woonkamer, kleine kitchenette, hal, slaapkamer en badkamer. Grenzend aan het huis verder trullo gebruikt als opslag. Extern van belang vinden we een extra berging voor het huis en een voorliggend erf in chianche. Ten slotte is het pand omgeven door een prachtig panoramisch terrein van 12.000M2.  Voornamelijk beplant met olijfbomen en diverse fruitbomen. Hier is vast nog wel een extra slaapkamer te realiseren in de trulli.

Huis en land 20 mille Puglia te koopPlattelandshuis in Martina Franca Richting Ceglie Messapica, ongeveer 5 km van het centrum van Martina Franca, rustiek gebouw op een groot stuk omliggende grond. De vraagprijs is 20 mille. Het gebouw, dat een oppervlakte van 30 m² beslaat, verkeert in een zeer slechte staat van conservering. Land van regelmatige vorm en vlakke positie uitgebreid voor 5440 m², begrensd door droogstenen muren. Mogelijkheid tot uitbreiding/nieuwbouw.  Bewoond gebied bedient door aquaduct. Er zijn 2 mogelijkheden: opknappen en uitbreiden of nieuwbouw. In het laatste geval moeten we natuurlijk nagaan wat de mogelijkheden zijn.

 

Opknaphuis 75 mille bij Martina Franca Itrie Vallei Puglia

Hier moet je je fantasie laten werken. Het is groot, wel 196M2 en dat met een vraagprijs van maar 75 mille, maar er is nog veel werk te doen. Op dit moment nog een ruwbouw  waarin muren en vloeren etc. allemaal nog moeten worden aangebracht. Ik denk wel dat het heel mooi kan worden, anders stond het hier ook niet bij. Martina Franca: 7 km van het centrum is te koop in een rustige omgeving in de buurt van de belangrijkste diensten complex van trulli volledig te worden gerestaureerd. De structuur gelegen in een totaal bewoond gebied  is verdeeld als volgt: 3 trulli met onafhankelijke ingang en, grenzend aan een lamia  met typische tongewelven. De woning omvat een terrein van 1000 M2.

 

 

 

Van de volgende zou je op het eerste moment zeggen dat ziet er niet best uit! Maar: er is een mooi uitzicht en van binnen ziet het er echt beter uit:

Klik hier voor Pagina 3 van Huizen Met Mogelijkheden.

Klik hier voor Pagina 1 van Huizen Met Mogelijkheden.

Als je meer weten, stuur ons dan onderstaand contactformulier:

    Terug naar boven