Het huis van de week

Villa met 3 kamers te koop in Ostuni, 1,4 km van de stad, in C.da de Campanile. Met tuin en meer dan schitterend uitzicht, bestaande uit dubbele ingang in de keuken en woonkamer, beide met directe toegang tot het terras niveau met een panoramisch uitzicht, hal, wasruimte, 2 slaapkamers compleet met walk-in closet en twee badkamers, een in de kamer. De woning is compleet met 1000 M2 tuin uitgerust met een handige technische ruimte die ook als opslag dient. Volledig gerenoveerd. Het verwarmingssysteem is autonoom met pelletkachel en aluminium radiatoren. Er is airconditioning in de keuken en voorbereid in alle kamers. De buitenarmaturen zijn in PVC met dubbele beglazing voorzien van muskietennetten en rolluiken. Een fraaie vloer die door het hele huis gelijk is en type steen is, goed passend bij de stenen wanden en de mooie plafonds. Belangrijk om de aanwezigheid van de open haard in de keuken te onthouden. Er is aanleg voor de installatie van fotovoltaïsche panelen. Er is een alarmsysteem. De gewelven van de woonkamer zijn ster en steen, de ingang van de laatste is met gepantserde deur.

Villa met 3 kamers te koop in Ostuni met een werkelijk schitterend uitzicht

 

Villa met 3 kamers te koop in Ostuni. Hier de woonkeuken die heel ruimbemeten is.

De pelletkachel links achterin

Verwarming op pellets is stukken gunstiger dan op gas en ter aanvulling bovendien in de keuken al een muurunit aanwezig voor verwarming/koeling en in de overige kamers al voorbereid. Wellicht nog te koop met korting als het mogelijk is om al met al het energiecertificaat tenminste 2 punten te laten stijgen.

Fotovoltaische panelen: zeker doen, helpt met het laten stijgen van 2 pt. Voor het energiecertificaat en als dat lukt kun je kopen, evt. incl. opslag, met 50% korting op de factuur.

Er is een Fosso Imhoff als afvoer.

Villa met 3 kamers te koop in Ostuni met een vraagprijs van € 200.000,00. Sla toe, want hier krijg je echt waar voor je geld!

 

Villa met 3 kamers te koop in Ostuni. Hier de plattegrond.

 

De slaapkamers zijn 2.83 x 4.20    = 12M2 + inloopkast van 1.68 x 1.42 + en-suite badkamer en één 3.49 x 3.21 = 11.20 M2  + inloopkast van 3.49 x 1.68. De woonkamer meet 4.07 x 5.17 = 21 M2 en de keuken 3.49 x 5.17 is 18 M2. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa met 3 kamers te koop in Ostuni met 2 badkamers

In de badkamer is een aanmerkelijke verbetering te bereiken met weinig geld: zet de wc pot op de plaats van het bidet en maak de douche overe de hele breedte, breng een glazen wandje aan en het ziet er een stuk beter uit en als je ooit de badkamer nog gaat renoveren, dan kun je dan glazen wandje hergebruiken.

 

 

 

 

 

Villa met 3 kamers te koop in Ostuni met een schitterende woonkamer met tongewelf.

Een schitterende woonkamer met tongewelf. Heel sfeervol.

7 km. van zee en 1,4 van Ostuni.

Electrisch bediend hek. Alarm en er zijn luiken met beweegbare lamellen en rolhorren.

Villa met 3 kamers te koop in Ostuni met 2 slaapkamers, beide met inloopkast en badkamer

Dit huis zal niet lang te koop staan en als het je bevalt en je ziet hoeveel je krijgt voor deze prijs, neem dan gauw contact op.

Zie ook de pagina voor Je Droomhuis in Puglia.

 

    Terug naar boven